shop Dermalogica Age Reversal Eye Complex Huidtherapeute Sanne heeft het 3 weken getest en vertelt: ‘Vooral de donkere kringen zijn iets minder aanwezig en de fijne lijntjes zijn verfijnder. Mijn ogen zien er minder vermoeid uit.’ Bekijken Ben snel naar de site gegaan en ook daar heb ik zeker vijf minuten naar de foto’s zitten […]

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Ben snel naar de site gegaan en ook daar heb ik zeker vijf minuten naar de foto’s zitten staren voordat mijn brein doorhad waar het hier over gaat. Commandos zijn een soort aan elkaar genaaide inlegkruisjes van flinterdun katoen materiaal, vergelijkbaar met een kruisje in ondergoed, maar dan wel zelfklevend. Je kunt ze namelijk in je jeans, shorts, whatever niemandalletje plakken! Zo hoef je geen ondergoed meer aan want je kledingstuk is al voorzien van een katoenen kruisje dat je ook weer weggooit. Tsja. Een Amerikaanse blogger is er lyrisch over, omdat ze het zo’n goed alternatief voor de onderbroek vindt – ze is geen stringdrager- en neemt graag van de uitvinders aan dat het ook nog gezond is, want zo lekker luchtiger.

Ik geloof dat ik maar eens een doos ga bestellen voor mijn doos. Maar eerlijk gezegd zie ik er weinig heil in. Je kunt net zo makkelijk gewoon lekker naakt in je kleren lopen toch? Ken genoeg vrouwen die dat doen. Als je doos gezond is en geen lichaamssappen lekt, wat is dan het verschil? Oke, het kledingstuk moet na 1 dag de was in. Maar zelfs dat schijnt niet te hoeven hoorde ik een Nederlandse wetenschapper laatst zeggen, nav een onderzoek van De Telegraaf hoe vaak je je onderbroek verschoont, en waaruit bleek dat nog een aanzienlijk aantal er meerdere dagen in rondloopt, al dan niet binnenste buiten gekeerd! Haha…

Lees ook:

Draagt jouw man al een legging?

Stijlvolle condooms van Alexander Wang

Verliefde vrouw ruikt andere mannen niet meer

Lees ook