Lichaam Zakenpraat

Onderbroek of string? Ik draag Commandos!

commandosBen snel naar de site gegaan en ook daar heb ik zeker vijf minuten naar de foto’s zitten staren voordat mijn brein doorhad waar het hier over gaat. Commandos zijn een soort aan elkaar genaaide inlegkruisjes van flinterdun katoen materiaal, vergelijkbaar met een kruisje in ondergoed, maar dan wel zelfklevend. Je kunt ze namelijk in je jeans, shorts, whatever niemandalletje plakken! Zo hoef je geen ondergoed meer aan want je kledingstuk is al voorzien van een katoenen kruisje dat je ook weer weggooit. Tsja. Een Amerikaanse blogger is er lyrisch over, omdat ze het zo’n goed alternatief voor de onderbroek vindt – ze is geen stringdrager- en neemt graag van de uitvinders aan dat het ook nog gezond is, want zo lekker luchtiger.

Ik geloof dat ik maar eens een doos ga bestellen voor mijn doos. Maar eerlijk gezegd zie ik er weinig heil in. Je kunt net zo makkelijk gewoon lekker naakt in je kleren lopen toch? Ken genoeg vrouwen die dat doen. Als je doos gezond is en geen lichaamssappen lekt, wat is dan het verschil? Oke, het kledingstuk moet na 1 dag de was in. Maar zelfs dat schijnt niet te hoeven hoorde ik een Nederlandse wetenschapper laatst zeggen, nav een onderzoek van De Telegraaf hoe vaak je je onderbroek verschoont, en waaruit bleek dat nog een aanzienlijk aantal er meerdere dagen in rondloopt, al dan niet binnenste buiten gekeerd! Haha…

Lees ook:

Draagt jouw man al een legging?

Stijlvolle condooms van Alexander Wang

Verliefde vrouw ruikt andere mannen niet meer

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen