Het bedrijf (waar wij nog nooit van gehoord hadden, maar allez…) heeft een serie doosjes samengesteld met verleidelijke namen als ‘Chaleur De La Nuit’, ‘Un Eté Sur La Plage’ en ‘Descente Du Nil’ die drie verschillende geursteentjes (geurpomandes) bevatten. Zo bestaat de zomerse combinatie van ‘Un Eté Sur La Plage’ uit vanille, kokosnoot en extract van de exotische ‘Taire […]

00:42 - 00:25
luistertijd 00:42 - leestijd 00:25

Het bedrijf (waar wij nog nooit van gehoord hadden, maar allez…) heeft een serie doosjes samengesteld met verleidelijke namen als ‘Chaleur De La Nuit’, ‘Un Eté Sur La Plage’ en ‘Descente Du Nil’ die drie verschillende geursteentjes (geurpomandes) bevatten. Zo bestaat de zomerse combinatie van ‘Un Eté Sur La Plage’ uit vanille, kokosnoot en extract van de exotische ‘Taire Tahiti’-bloem. Het is de bedoeling dat je de geuren combineert en zo je eigen parfum maakt. Een doosje met drie geursteentjes kost 9,90 euro en wordt besteld via de site van Ulric de Varens. Ze zien er uit als oogschaduwdoosjes en voor die prijs…altijd het proberen waard!

Lees ook