Parfum Vrouwen

Stel je eigen parfum samen met Ulric de Varens

ulric-de-varens-parfumHet bedrijf (waar wij nog nooit van gehoord hadden, maar allez…) heeft een serie doosjes samengesteld met verleidelijke namen als ‘Chaleur De La Nuit’, ‘Un Eté Sur La Plage’ en ‘Descente Du Nil’ die drie verschillende geursteentjes (geurpomandes) bevatten. Zo bestaat de zomerse combinatie van ‘Un Eté Sur La Plage’ uit vanille, kokosnoot en extract van de exotische ‘Taire Tahiti’-bloem. Het is de bedoeling dat je de geuren combineert en zo je eigen parfum maakt. Een doosje met drie geursteentjes kost 9,90 euro en wordt besteld via de site van Ulric de Varens. Ze zien er uit als oogschaduwdoosjes en voor die prijs…altijd het proberen waard!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen