Lichaam Psychologie Voor hem

Draagt jouw man al een legging?

Nu wordt het op die site wel als een modeitem gebracht maar ik kan me niet geheel aan de indruk onttrekken dat het hier ook om een fetisj gaat, en ja, daar moeten wij vrouwen om lachen. Net zoals er mannen zijn, ook op Marieke’s ex-blog die oeverloos lange posts aan elkaar schrijven hoe fijn het is om met je blote swans in een panty te lopen of in een tuinbroek.

Lees ook dit bericht op NU.nl over de megging.

Wat is jouw fetisj?

Lees ook:

Kunstenaar Joseph Klibansky pimpt World Fashion Center op

De kunst van Terry Rodgers: het lichaam als pantser

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen