shop Iconic Elements Mineral Sunscreen spf 30 Face Ongeparfumeerd, géén nanotechnologie, wel 97% beschermd tegen UV Bekijken Een tas van plexiglas met aparte vakjes voor o.a. je Chanel parfum, poeder, zonnebril en lipstick. Graaien naar lipgloss in je overvolle en vaak veel te grote handtas is voorgoed verleden tijd! Althans, je moet wel veel geld hebben […]

00:56 - 00:34
luistertijd 00:56 - leestijd 00:34

Een tas van plexiglas met aparte vakjes voor o.a. je Chanel parfum, poeder, zonnebril en lipstick. Graaien naar lipgloss in je overvolle en vaak veel te grote handtas is voorgoed verleden tijd! Althans, je moet wel veel geld hebben natuurlijk en een aardig potje kunnen kickboxen om tasjesdieven op afstand te houden.

De prijs is nog niet bekend en ook niet of ‘ie in Nederland verkocht gaat worden. Maar de persdame van Chanel ging er wel vanuit dat de boetiek in Amsterdam een paar van deze eyecatchers zou inkopen!

Of wij hem zouden willen hebben? Moah, het is net of je je etalage op sleeptouw neemt. Alleen te doen als je geen promiscue artikelen met je meesleept……

Ook hebben!

Make-upboek van Bobbi Brown

De nieuwe LashQueen Feather mascara van Helena Rubinstein

Colourblocking oogschaduw van Yves Saint Laurent

De nieuwe voorjaarsgeuren voor 2009!

Lees ook