Met de komt van programma's als Hollands Next Topmodel is model zijn een droom voor veel meisjes.

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

Met de komt van programma’s als Hollands Next Topmodel is model zijn een droom voor veel meisjes. Want wie wil er nou niet ontdekt worden, veel geld verdienen en een glamorous leven leiden? Juist, iedereen wel! Maar hoe realistisch is dat beeld eigenlijk? Waar begin je? En hoe ver ga je?

Internationaal topmodel Yfke Sturm maakte het zelf mee toen ze op haar veertiende werd ontdekt door Elite in de Hema. In deze persoonlijke stijlgids geeft ze op grappige en kritische wijze een blik in de wereld van een topmodel: do’s & don’ts voor castings en shoots, make-uptips, fashion rules, jezelf verkopen en gezonde eetgewoontes (‘een klein beetje van alles en daarnaast veel sporten’), alles komt aan bod. Modelicious is een hip how-to-boek voor alle modellen in spe, Cosmo-girls en superfans.

 Wat we nog meer kunnen verwachten in het boek?  Yfkes persoonlijke ervaringen,  quotes van bekende acteurs en modellen en iet eerder gepubliceerd fotomateriaal.

 

Lees ook:

Monique’s beautyboek, een verzameld werk met de beste feiten over beauty en verzorging

Lees ook