Het resultaat is een waanzinnig  mixed media kunstwerk dat zowel in de ontvangsthal van het WFC te zien is, als levensgroot aan de buitenkant van het gebouw langs de A10.

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Het resultaat is een waanzinnig  mixed media kunstwerk dat zowel in de ontvangsthal van het WFC te zien is, als levensgroot aan de buitenkant van het gebouw langs de A10.

Altijd wanneer een bedrijf of merk zijn imago, dan wel look&feel wil opfrissen, worden er op de een of andere manier een heleboel Engelse termen uit de kast getrokken.  Zo ook gisteren tijdens de feestelijke onthulling van het schilderij.  Acteur Victor Reinier, die plotseling overal opduikt in de Nederlandse modescene (???),  praatte de middag aan elkaar en struikelde bijna letterlijk over alle hippe en veelbelovende Engelse termen die het WFC zich eigen had gemaakt. Ik raak daar nooit zo van onder de indruk helaas. Waar ik wel van onder de indruk raakte, was van het kunstwerk  dat Joseph had ontworpen. De naam luidde Urban Fashion Jungle en het resultaat was een gekleurd  geheel met groot in beeld de herkenbare torens van het WFC. Erg gaaf!  En dat voor een jongen van nog maar 24 jaar…

Natuurlijk heb ik ook even zijn andere werk bekeken ( ik kende de jongen nog niet namelijk) en nog nooit had ik zo de drang om een  kunstwerk aan te schaffen.  Ik raakte nooit erg opgewonden van schilderijen ( sorry cultuurbarbaar, I know!) Wel van kunstzinnige schoenen en jurken.  Maar de stijl van Joseph is helemaal mijn ding en ik zou een moord doen voor zijn Paris schilderij of een van zijn New York schilderijen.  Ben je nou net zo enthousiast? Kijk dan even op zijn website voor meer informatie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Het lichaam als pantser, kunst van Terry Rodgers

Hoe je aan vetzucht geld kunt verdienen

Vrouwen kiezen voor blond haar in crisistijd

Lees ook