shop Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid. Bekijken Er zijn 5 verschillende boxen met daarin 5 maskertjes met ieder hun eigen functie zoals hydrateren, zuiveren, vitaliseren en verzachten. Wij vinden […]

00:28 - 00:17
luistertijd 00:28 - leestijd 00:17

Er zijn 5 verschillende boxen met daarin 5 maskertjes met ieder hun eigen functie zoals hydrateren, zuiveren, vitaliseren en verzachten. Wij vinden het concept hartstikke leuk.  De maskertjes zien er hartstikke vrolijk uit (erg Pasen!), zijn gemakkelijk mee te nemen en aanbrengen kost niet meer dan vijf minuten vrije tijd. Voila, daar zitten vrouwen nou op te wachten!

 

 

Lees ook: Denk eens aan Hollandse cosmetica

Lees ook: Olaz onder vuur in Engeland vanwege peptidenclaim

Lees ook