De nieuwe haarverzorgingsproducten zijn verrijkt met ginkgo voor energie en veekracht en met jojoba dat hydraterend en verzorgend werkt.

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

De nieuwe haarverzorgingsproducten zijn verrijkt met ginkgo voor energie en veekracht en met jojoba dat hydraterend en verzorgend werkt. Deze natuurlijke bestanddelen worden aangevuld met het krul-activering-complex. Dit bevat essentiële elementen die zich richten op de belangrijkste krulbehoeften: verzorging, definitie, versteviging en controle. Guhl belooft je krullen niet te verzwaren, maar soepel en speels aan te laten voelen.
De lijn bestaat uit vier producten: een shampoo, conditioner, curl activating spray en curl mousse. Ik heb zelf meteen de curl activating spray ( € 6,69) uitgetest die je krullen activeert en herstelt. Deze spray deed mij veel denken aan de curl boost spray uit de Redken Fresh Curls lijn. Dat vond ik altijd al een fijn product en nu is er dus ook een goedkopere versie verkrijgbaar. Je haar schiet er niet onmiddellijk van in de pijpenkrul, maar het krijgt wel wat meer vorm en je haar pluist minder.

 

Lees ook: het geheim van de shine sprays

Lees ook: Krullen veren op met John Masters

Lees ook: Steel de show met dierenkoppen van haar

Lees ook