shop Medik8 Tetra C vitamine serum Herstelt UV-schade, helpt mee aan collageen opbouw, verbetert de vochtbalans en huidelasticiteit. Bekijken Schreven we eerder al dat colourblocking de zomertrend is op het gebied van mode en beauty, we komen er zojuist achter dat deze trend ook niet misstaat in de keuken.  Een echt beautytopic is het niet, […]

00:36 - 00:21
luistertijd 00:36 - leestijd 00:21

Schreven we eerder al dat colourblocking de zomertrend is op het gebied van mode en beauty, we komen er zojuist achter dat deze trend ook niet misstaat in de keuken.  Een echt beautytopic is het niet, maar we wilden jullie dit mega vrolijke taartenrecept niet onthouden.

Bekijk deze site voor nog veel meer lekkermakende foto’s en natuurlijk het recept.

De ingrediënten komen uit Amerikaanse supermarkten, maar er is vast een goed alternatief voor te vinden hier in Nederland. Ik weet al wat ik ga doen op mijn vrije dag 🙂

Lees ook