shop Dyson Supersonic Föhn Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte […]

00:30 - 00:18
luistertijd 00:30 - leestijd 00:18

Je kunt de lijst met nieuwtjes dit jaar op de beurs hier downloaden: newbeauty2009_noviteitenlijst. Spectaculair vind ik bijvoorbeeld de ooglaserbehandeling om de leesbril correctie te doen. Dit is echt gloednieuw, het was tot nu toe helemaal niet mogelijk nog. Ben ook erg benieuwd ernaar.

Mijn voorraad met gratis kaarten is op. Iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld en een volledig (dus echt compleet!!) adres had opgegeven,krijgt de kaart een dezer dagen toegestuurd.

Lees ook