Cosmetisch medisch Gezicht Haar Lichaam Make-up Natuurlijk 100% Psychologie Zakenpraat

De nieuwtjes op New Beauty beurs 14 en 15 maart

new-beauty-logoJe kunt de lijst met nieuwtjes dit jaar op de beurs hier downloaden: newbeauty2009_noviteitenlijst. Spectaculair vind ik bijvoorbeeld de ooglaserbehandeling om de leesbril correctie te doen. Dit is echt gloednieuw, het was tot nu toe helemaal niet mogelijk nog. Ben ook erg benieuwd ernaar.

Mijn voorraad met gratis kaarten is op. Iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld en een volledig (dus echt compleet!!) adres had opgegeven,krijgt de kaart een dezer dagen toegestuurd.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.