Lekker smeren Lichaam Lichaam en zon

Self-Tanning Glove belooft bruine huid zonder strepen

modelcoIk (Marieke, en over Monique al helemaal niet te praten!) heb een haat-liefde verhouding met zelfbruiners. Ze kunnen heel mooi uitpakken, maar 9 van de 10 keer zit ik onder de bruine strepen en heb ik er geen geduld meer voor. Wellicht dat de zelfbruinende handschoen van ModelCo hier verandering in brengt. Ik heb ‘m nog niet uitgeprobeerd, maar de omschrijving klinkt veelbelovend. De handschoen bevat de exacte hoeveelheid self-tanner voor een prachtige bronzed look. De TAN GLOVE past perfect om je hand, is makkelijk aan te brengen, droogt snel, plakt niet en laat geen strepen achter. Door de unieke handschoen is het product nauwkeurig aan te brengen op lastig te bereiken plekken, geen strepen meer op enkels, handen, knieën of voeten!  Het product ruikt lekker exotische naar cacao boter.

Monique verlangt gewoon naar een ‘handtasje’ * die dit soort dingen voor haar regelt.

* personal stylist/visagist

 

Lees ook: Worden anti-oxidanten de nieuwste zonnefilters?

Must-Watch op BeautyJournaal TV: Spring is in the air! De lekkerste parfums

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

10 reacties

 • graag ontvang ik zo dit mogelijk is, de dvd : Springlooks Lâncome
  Ik ben docent Nederlands op een MBO-school uiterlijke verzorging, niveau 3 en 4.
  Dit leuke filmpje kan ik uitstekend gebruiken als lesmateriaal.
  Zo hier kosten aan verbonden zijn, is dit geen probleem.
  Mijn adres is: Y. van Nes, Nassaulaan 68-c, 2011 PE
  Haarlem.

 • Dus heel veel tijd gehad om andere vrouwen tegen te komen en te bekijken, hahaha. Hier werd zelfs een anorexia-adept nog bang van.

 • ‘k heb de stretch er even uitgehaald, heeft ze ineens ook meer bekken, maar het blijft een lekker gephotoshopt wijfie met een typisch kaukasische lichaamsvorm zouden indiers zeggen: no hips!!

 • Ze ziet er echt heel verschrikkelijk nep uit of heb ik iets gemist en bestaan er inmiddels vrouwen die er van zichzelf zo uitzien… ik kom ze nooit tegen in ieder geval.

 • @zelda, nou ik ook, eigenlijk niet echt des monique’s he *wink*. kan d’r natuurlijk photoshoppen waardoor ze dikker wordt…haha.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.