Ik (Marieke, en over Monique al helemaal niet te praten!) heb een haat-liefde verhouding met zelfbruiners.

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

Ik (Marieke, en over Monique al helemaal niet te praten!) heb een haat-liefde verhouding met zelfbruiners. Ze kunnen heel mooi uitpakken, maar 9 van de 10 keer zit ik onder de bruine strepen en heb ik er geen geduld meer voor. Wellicht dat de zelfbruinende handschoen van ModelCo hier verandering in brengt. Ik heb ‘m nog niet uitgeprobeerd, maar de omschrijving klinkt veelbelovend. De handschoen bevat de exacte hoeveelheid self-tanner voor een prachtige bronzed look. De TAN GLOVE past perfect om je hand, is makkelijk aan te brengen, droogt snel, plakt niet en laat geen strepen achter. Door de unieke handschoen is het product nauwkeurig aan te brengen op lastig te bereiken plekken, geen strepen meer op enkels, handen, knieën of voeten!  Het product ruikt lekker exotische naar cacao boter.

Monique verlangt gewoon naar een ‘handtasje’ * die dit soort dingen voor haar regelt.

* personal stylist/visagist

 

Lees ook: Worden anti-oxidanten de nieuwste zonnefilters?

Must-Watch op BeautyJournaal TV: Spring is in the air! De lekkerste parfums

Lees ook