shop Avene Very High Protection zonspray spf 50 Deze 200 ml zonnespray bevat kalmerende, hydraterende bestanddelen en veilige Tinosorb zonfilters. Veilig voor mens en milieu. Bekijken Waarom vrouwen hun haren in sombere tijden blond verven wordt niet duidelijk. Hij zal er wel geen verklaring voor hebben.  Wij snappen het eerlijk gezegd zelf ook niet zo […]

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

Waarom vrouwen hun haren in sombere tijden blond verven wordt niet duidelijk. Hij zal er wel geen verklaring voor hebben.  Wij snappen het eerlijk gezegd zelf ook niet zo goed. Blonderen maakt je haar niet mooier en gezonder ( weet ik uit ervaring)  en daarbij komt ook nog eens een uitgroei van hier tot aan Tokio kijken.  Niet heel crisis-proof dus. Misschien denken vrouwen dat ze met blond haar meer sexappeal uitstralen en dus meer voor elkaar krijgen bij mannen in moeilijke tijden? Of misschien roept blond haar wel gewoon het zomergevoel op waar we al zo lang naar uitkijken. Niet alleen vanwege het slechte weer, maar dus ook vanwege de donkere wolk die boven de beursvloer hangt.  Wie zal het zeggen…..

 

 

Bekijk ook op BeautyJournaal TV; kapper Siko over de beste glanssprays

Lees ook: Meer lipstick verkopen tijdens recessie

Lees ook: Is grijs haar straks verleden tijd?

Lees ook: Geweldige producten voor krullen van John Masters

Lees ook: Wat je werkelijk bedoelt, maar niet zegt bij de kapper

Lees ook