Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

8 reacties

 • ik zie nu pas dat je gereageerd hebt….sorry.

  tuurlijk vermoedde ik dat al. maar ja wat de “grote jongens doen” wilde ik zelf ook wel eens proberen en zien 😉
  wat mij betreft zijn dit soort extreme “trends” voornamelijk leuk voor de catwalk maar toch zijn er hier daar “clowns” die het gaan dragen. toch?
  leuk dat je getest hebt!
  Gr.
  Martin

 • nou martin, we hebben getest, drie kleuren huidtint, een grijswit en een blauwgrijs voor de lippen. marieke heeft besloten de blauwe tint mee te nemen op de piste om andere skiers aan het schrikken te maken en ik bewaar de overige tinten maar voor een kinderpartijtje. de grijze huidtinten slaan wittig uit, een overtreffende trap van het bleekroze uit de jaren’70 en maken je tanden geler dan geel. alleen kleur BJ2 zou, indien heel subtiel aangebracht, nog voor dagelijks gebruik kunnen. mits je de bleekheid en gele tanden opde koop neemt:-)

  helaas, de kleurtjes die je maakte zijn niet draagbaar, maar wellicht wel voor de catwalk, als een apart thema gewenst is, of voor een feest. ze zijn te licht om bij de natuurlijke kleur van de lippenhuid te passen, waardoor het clownesk wordt.

  hoop dat je dat zelf ook wel vermoedde?

 • Hallo Monique,

  De samples zijn op de post….huiver en oordeel!
  Aan het “grijs” heb ik mijn eigen invulling gegeven maar de onderliggende basis is bij elke sample grijs. Afhankelijk van je eigen lipkleur kan hij verrassend overkomen.
  Tja wat zal ik zeggen…overal is een markt voor?
  Net als voor de zwarte lippenstiften zal dus ook hier een doelgroep voor zijn. Ik denk een nogal specifieke groep die zich niet zal laten sturen….. M.i. zal het niet een echte trend worden maar ja wie ben ik?
  Het was in ieder geval leuk om mee te testen.
  Gr.
  Martin

 • spannend martin, gaan we ze testen. ik vrees alleen wel dat het een behoorlijk ontoegankelijk kleurtje zal zijn, denk je niet? waar zal jij hem voor aanbevelen? speciale fashion/beautyshoots, uitgaan? bepaalde huidkleuren, types?

 • Gevonden!
  Grijs is niet altijd grijs, er zijn verschillende inzichten maar blijkbaar noemt men het zo.
  Tom Pecheux is volgens mij de inspirator voor de grijze look. Hij noemt het een frisse stap op de donkere trend van vorig jaar. Goth-lite….
  Volgende week stuur ik je een paar “grijze” samples die we gemaakt hebben.
  Gr.
  Martin

 • @martin, ik durf het je niet te zeggen. marieke heeft dit nieuws erop gezet. ik vind het er persoonlijk eerder grauw beige dan grijs uit zien. stel je vraag wat preciezer, dan mail ik het door aan onze makeup artist lydia le loux. wellicht kan zij je helpen.

  heb je verder al gegoogled op grey lips, grey lipstick? wellicht kom je meer fotos tegen van deze nieuwe winter 2009/10 look.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.