Een lipgloss met daarop een afbeelding van een sexy hunk is al een uitvinding op zich.

00:50 - 00:29
luistertijd 00:50 - leestijd 00:29

Een lipgloss met daarop een afbeelding van een sexy hunk is al een uitvinding op zich. Het wordt nog leuker als je weet dat iedere keer wanneer jij de gloss omdraait,  de hunk meer kleding uittrekt ( niet letterlijk natuurlijk, maar het plaatje verandert in een steeds bloter wordende man). En dat is nog niet alles! Op iedere verpakking zit een soort ‘ inkt’ en wanneer je hier overheen wrijft komt er een vleugje feromonen vrij die alle  beschikbare mannen in de omgeving naar je toe zou moeten lokken. De gloss zelf ruikt overigens heerlijk zoet naar crème brulee.

Snap je ‘m nog? We praten nog steeds over een lipgloss ja. Wow, dat is toch om te gieren?!

De Rocket Pocket is hier te koop  

Lees ook