Veel is er nog niet over bekend, maar dit is wat WWD.

01:23 - 00:50
luistertijd 01:23 - leestijd 00:50

Veel is er nog niet over bekend, maar dit is wat WWD.com schrijft : ‘ When Salma Hayek came out Thursday night to host a book party for her friend and longtime hairstylist Robert Vetica, she demurred, “I am just the [book’s] cover girl,” but let slip that she was working on a beauty venture. “I shouldn’t be talking about this,” she said outside of Beso restaurant in Hollywood. “I am trying to develop a line with a drugstore. I have been doing research for two or three years. My approach is how we can get the essence of the really expensive [products] for everyone.”

 Wij zijn reuze benieuwd naar het eindresultaat. De meeste beautyproducten van Hollywood sterren kunnen we namelijk niet altijd even serieus nemen. Hoe dan ook, zolang het maar geen parfums zijn! Want daar hebben we er meer dan genoeg van. Gelukkig is die kans erg klein aangezien we niet praten over mass market multinationals die vooral duizend in een dozijn geuren maken,  maar over een grote drogisterijketen. Nu ja…welke garantie geeft dat? We wachten het rustig af.

 

Lees ook: Water helpt je huid, zeggen ROC en Chanel

Lees ook: Bij Bath Junkie stel je je eigen badolie samen

MUST WATCH! Video over nieuwe rimpelveroorzaker.

Lees ook