Gezicht

Actrice Salma Hayek komt met eigen beautylijn

Veel is er nog niet over bekend, maar dit is wat WWD.com schrijft : ‘ When Salma Hayek came out Thursday night to host a book party for her friend and longtime hairstylist Robert Vetica, she demurred, “I am just the [book’s] cover girl,” but let slip that she was working on a beauty venture. “I shouldn’t be talking about this,” she said outside of Beso restaurant in Hollywood. “I am trying to develop a line with a drugstore. I have been doing research for two or three years. My approach is how we can get the essence of the really expensive [products] for everyone.”

 Wij zijn reuze benieuwd naar het eindresultaat. De meeste beautyproducten van Hollywood sterren kunnen we namelijk niet altijd even serieus nemen. Hoe dan ook, zolang het maar geen parfums zijn! Want daar hebben we er meer dan genoeg van. Gelukkig is die kans erg klein aangezien we niet praten over mass market multinationals die vooral duizend in een dozijn geuren maken,  maar over een grote drogisterijketen. Nu ja…welke garantie geeft dat? We wachten het rustig af.

 

Lees ook: Water helpt je huid, zeggen ROC en Chanel

Lees ook: Bij Bath Junkie stel je je eigen badolie samen

MUST WATCH! Video over nieuwe rimpelveroorzaker.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

  • @luna, ben benieuwd of het gaat verkopen…we weten nog niet eens wat het is!

  • Iedereen wil maar een eigen lijn. Ik vind haar wel leuk dus ik gun het haar wel hoor!!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.