shop Alka Deo Deze zeer basische deo is je ultieme wapen tegen zurige luchtjes in je zweet. Het werkt echt de hele dag en avond lang. Het is supernatuurlijk. Favoriet van Monique, en het won een Dutch Beauty Award. Bekijken Het was hilarisch omdat Wintour met ijzeren hand al jaren haar redactie bestuurt van dit […]

00:33 - 00:20
luistertijd 00:33 - leestijd 00:20

Het was hilarisch omdat Wintour met ijzeren hand al jaren haar redactie bestuurt van dit modemagazine. Een van haar voormalige assistenten nam met dit boek wraak op Wintour. Een paar jaar geleden schreef ik voor Miljonair Magazine een expose over de ijzeren dame. Ik heb het weer even afgestoft, je leest het hieronder. Het is nog steeds actueel!

expose-anna-wintour Monique Lindeboom

Lees ook:

Is grijs haar straks verleden tijd?

Achsa’s krullen veren eindelijk op dankzij John Masters

Dove is van haar sociale beautygeloof afgestapt

Lees ook