Psychologie

Anna Wintour te kijk gezet in film The Devil Wears Prada

anna-wintour-visiting-showsHet was hilarisch omdat Wintour met ijzeren hand al jaren haar redactie bestuurt van dit modemagazine. Een van haar voormalige assistenten nam met dit boek wraak op Wintour. Een paar jaar geleden schreef ik voor Miljonair Magazine een expose over de ijzeren dame. Ik heb het weer even afgestoft, je leest het hieronder. Het is nog steeds actueel!

expose-anna-wintour Monique Lindeboom

Lees ook:

Is grijs haar straks verleden tijd?

Achsa’s krullen veren eindelijk op dankzij John Masters

Dove is van haar sociale beautygeloof afgestapt

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

  • god ja ik ook, superoppervlakkig maar ook verslavend, wilde vanochtend hier al binnen komen en mijn jas ook zwiepend op het bureau van mijn ‘assistente’gooien….ha ha wat een machtsvertoon!

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.