shop Dermalogica Prisma Protect SPF30 frisse dagcreme Dermalogica Prisma Protect is een lichte en frisse moisturizer met spf 30. Hij trekt snel in en houdt je huid mooi soepel. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats. Bekijken Het was hilarisch omdat Wintour met ijzeren hand al jaren haar […]

00:33 - 00:20
luistertijd 00:33 - leestijd 00:20

Het was hilarisch omdat Wintour met ijzeren hand al jaren haar redactie bestuurt van dit modemagazine. Een van haar voormalige assistenten nam met dit boek wraak op Wintour. Een paar jaar geleden schreef ik voor Miljonair Magazine een expose over de ijzeren dame. Ik heb het weer even afgestoft, je leest het hieronder. Het is nog steeds actueel!

expose-anna-wintour Monique Lindeboom

Lees ook:

Is grijs haar straks verleden tijd?

Achsa’s krullen veren eindelijk op dankzij John Masters

Dove is van haar sociale beautygeloof afgestapt

Lees ook