INZENDING IS GESLOTEN. We hebben een vreugdedansje gemaakt toen de fantastische make-up van de Amerikaanse visagiste Bobbi Brown eindelijk naar Nederland kwam.

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

INZENDING IS GESLOTEN. We hebben een vreugdedansje gemaakt toen de fantastische make-up van de Amerikaanse visagiste Bobbi Brown eindelijk naar Nederland kwam. Haar uitgebreide kleurenpalet is namelijk geschikt voor elke huidkleur, van superwit tot intens ebbenhout. De texturen zijn heerlijk, de kleuren zijn altijd mooi en natuurlijk.

We zijn er dan ook maar wat trots op dat we dit geluk met jou kunnen delen. Je kunt namelijk bij de Bijenkorf stands van Bobbi Brown in Amsterdam en Rotterdam een gratis advies van de visagisten krijgen en een gratis lipstick, ter waarde van 23 euro.

En weet je waarom het zo nauw luistert dat je de juiste lipkleur draagt? Monique ontmoette afgelopen woensdag 25 feb. 2009 visagist Eduardo weer tijdens een sessie. Hij vertelde dat mensen of een blauwe ondertoon in de huid hebben of een gele. De lipstick moet hierop afgestemd zijn, wil hij de sprankeling in je gezicht naar boven brengen. Zo bestaan er dus bijvoorbeeld roze lipsticks met een blauwe en een gele ondertoon. Wist jij dat? Een reden te meer om je eens persoonlijk te laten adviseren!

Dit moet je doen..

Stuur een mailtje met je naam en adresgegevens naar info@moniquelindeboom.nl  en maak kans op een  “personal lip color advice” + gratis lipproduct van Bobbi Brown in de Bijenkorf-vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

De winnaars krijgen persoonlijk een e-mailbevestiging van het Bobbi Brown pr-bureau. Deze e-mail moet je uitprinten en meenemen naar de Bijenkorf in Amsterdam of Rotterdam. Daar zal de visagist je adviseren en ervoor zorgen dat je het lipproduct thuisgestuurd krijgt.

Geef je zo snel mogelijk op, want weg = weg.

Lees ook:

De fantastische Bobbi Brown make-uptips die Monique al eerder kreeg….

Lees ook