Er is niet een poppetje in de wereld dat zo geliefd is bij zowel kleine meisjes als volwassen vrouwen.

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Er is niet een poppetje in de wereld dat zo geliefd is bij zowel kleine meisjes als volwassen vrouwen. Vandaar dat iedereen ook al heel lang uitkijkt naar de vrolijke make-up collectie die vanaf maart in de winkels ligt. Er is zelfs al een wachtlijst op de website van MAC!  En na het zien van de schattige make-upjes en modische campagnefoto’s snappen wij best waarom.  De lijn bestaat o.a. uit glitter eyeliner, nagellakken, beautypowders en accessoires zoals een Hello Kitty tas, een armband met bedels en tasspiegels en sleutelhangers.

Kittig Filmpje

Omdat MAC er wellicht toch een klein beetje bang voor is dat alleen jonge tienermeiden voor de nieuwe collectie vallen, hebben ze een ontzettend gaaf en kittig filmpje geprocedeerd. Welkom in de roze wonderwereld van twee stoeiende glamourpoezen. Compleet met slaafse en halfnaakte mannen in strakke latexbroeken.

 

Lees ook: Colourblocking trend zomer 2009

Lees ook: Kinderfeesttip! Zelf parfum maken

Lees ook: Bobbi Brown geeft gratis advies en make-up weg

Lees ook