shop Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid. Bekijken NRC gaf dit weekend een leuk recept om je eigen badzout te maken: Doen: een eetlepel kristalsoda in een beker druk de […]

01:13 - 00:44
luistertijd 01:13 - leestijd 00:44

NRC gaf dit weekend een leuk recept om je eigen badzout te maken:

Doen:

En waarom je huid er zo zacht van wordt?

Dat is omdat de soda in het badzout zich bindt met het magnesium en calcium in het water. Hoe hoger de concentratie van deze mineralen in water, hoe ‘harder”  het water is. De soda maakt het water dus zacht en dat merk je dus ook aan je huid. Simpel huh.

Bron artikel: NRC/Stichting C3.

Bron foto: Fa. Zoutman.

Lees ook:

Bij Bath Junkie stel je je eigen badproducten samen

L’Occitane opent eerste spa in Parijs

Cellulitecreme van Clarins wint Marie Claire beautyprijs

Lees ook