Lippen Make-up Ogen

Make-up trend zomer 2009: Colourblocking

ysl-oogschaduw-colourblockingsOp de foto: YSL Sun Tresor D’ Afrique voor de lippen met roze, oranje en paars & Ysl Sun Tresor D’ Afrique voor de ogen met nachtblauw, azuurblauw, paars en beige. Prijs 50,36 euro

Inspiratie van de catwalk. Gezien bij o.a. Matthew Wiliamson en Marni.

colourblocking

 

 

GuerlainGuerlain Ombre Eclat Paradis Exotique met de kleuren groen, roze, oranje en bruin.  Prijs 50, 52 euro

sephora-colour-blockin

Sephora Green idyll platte voor lippen, ogen en wangen met de kleuren blauw, groen, oranje en roze. Prijs 19,90 euro.

chanel-colour-blocking

 

 

 

 

 

 

 

 

Chanel Levres Signees voor de lippen met rood, roze en bruintinten. Prijs 50,- euro.

Niet alleen in de doosjes vormen deze kleuren samen een mooi geheel. Het is natuurlijk de bedoeling dat je deze contrasterende tinten ook  op je oogleden met elkaar mengt. Roze oogmake-up met groene en oranje accenten staat heel zacht en liefelijk maar is wel lekker gewaagd.

Lees ook: Beautyjournaal test: ‘ goedkope’ mascara’s

Lees ook: Wimpers en wenkbrauwen; vrouwen snakken naar groeimiddelen

***Bekijk ook : Beautyjournaal TV:  interview met visagist Ellis Faas lanceert make-up lijn *

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

9 reacties

  • @maya, TL licht is er in een heleboel kleuren wit, waaronder daglichtachtig met de kleurnummers 82 en 83; de kleur bepaalt heel erg hoe je er onder dat licht uitziet (en ook de sfeer)

  • een beetje modern bedrijf heeft inderdaad wel schemerlampjes op de bureaus staan:-) vroeg ochtendlicht is prachtig, een beetje lichtgelig.

  • Vreselijk dat tl-licht maar ik zie mijn baas nog geen schemerlampjes neerzetten :-). Zodra het echt licht buiten is doe ik ze ook vaak uit, dan komt er toch genoeg licht door de ramen heen. Maar mijn mannelijke collega’s doen de lichten vervolgens weer aan. Ochtendschemer is geloof ik ook mooi licht om te fotograferen, he?

  • tl-lampen zijn ook kunstlicht, maar absoluut rampzalig voor je schoonheid! bij tv en voor film en fotografie wordt altijd speciaal licht (en bij fotografie ook lichtreflecterende schermpjes) gebruikt dat schaduwen weghaalt waardoor oppervlakken (lees bijv het gezicht) er egaler uit komt te zien. daglicht kan ook zo hard zijn. met dat soort kunstlicht valt heerlijk te toveren. ps: sommeer je baas die lampen eruit te gooien, namens de vrouwen *wink*

  • Echt waar??? En kunstlicht is weer iets anders dan bijv. tl-licht? Want als ik mezelf af en toe in de spiegel bekijk op kantoor onder de tl-buizen word ik DAAR niet mooier van 🙂

  • Leuk, ik ben benieuwd naar het filmpje!! Het punt met die felle kleuren is ook dat ik het op foto’s en op tv vaak geweldig vind staan maar in het echt niet. Ik zit soms met verbazing naar Jennifer Love Hewitt in Ghost Whisperer te kijken met haar meterlange kunstwimpers en ik denk: het staat ook nog!! Maar zie je zo iemand op straat dan ziet het er weer zo raar uit. Gek, dat foto en film zo verschillen van de werkelijkheid!

  • zeker! en we gaan binnenkort een filmpje maken over hoe je je als oudere meid toch kunt wentelen in al die nieuwe snoepkleuren. want ook ik vraag me af wat ik ermee kan:-) maar ehm…bij Bobbi weten ze het ook wel hoor! het is natuurlijk wel erg leuk, maaro ok meteen weer zo makeupperig he..

  • Waanzinnig mooi, die kleurige oogschaduw. Maar dan denk ik toch: ben ik als begin veertiger (alhoewel ik er nog best jong uitzie) niet te oud voor deze kleuren? Toen ik twintig was liep ik met fuchsia roze oogschaduw op mijn ogen en droeg er ook nog eens kobaltblauwe mascara bij. Ik zie me dat nu niet meer doen. Toch de visagisten van Bobbi Brown eens advies vragen 🙂

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen