Cherry Blossom van Guerlain In de geweldige Aqua Allegoria eau de toilette lijn van Guerlain zit dit voorjaar een heerlijke Cherry Blossom.

01:38 - 00:59
luistertijd 01:38 - leestijd 00:59

Cherry Blossom van Guerlain

In de geweldige Aqua Allegoria eau de toilette lijn van Guerlain zit dit voorjaar een heerlijke Cherry Blossom. Een fruitige bloemengeur op basis van kersenbloesem. Sprankelijk fris en licht gezoet. Het watertje opent met de frisse tonen van bergamot , groene thee en het zoetige perzik. Het hart wordt gevuld met kersenbloemen, de basis staat met poederachtige noten. Een heerlijke splash voor in je tas, om je tussendoor weer even op te frissen, en fijn verder te kunnen dromen over de lente. Let op: vanaf 20 mei te koop (v.a. 48 euro).

 

Wild Cherry van The Body Shop

Vanaf april 2009 heeft The Body Shop een Wild Cherry lijn in het assortiment. Een body butter, shower gel, body scrub, soap en lipcreme. En alles ruikt even lekker fris en zoet naar kersjes. Omdat wij op de redactie producten al ruim van te voren binnen krijgen, konden wij er nu al van genieten. Ben zelfs een half uur bezig geweest om een veel te oud zeepje in onze keuken van de magneet af te krabben om het heerlijke kersenzeepje van TBS er aan te plakken. Alsof ik niets anders te doen had! Maar dat is de kracht van cosmetica he….het verleid je. Ter plekke. De prijzen van de producten varieren van 3 tot 15 euro.

 

Lees ook:

Bekijk onze nieuwe parfumfilm met de nieuwe lentegeuren!

Lacoste Love of Pink verleidt jonge meiden

Ageless Fantasy hoopt je je jonger te laten ruiken

Bekijk het laatste nieuws op de homepage

Lees ook