The Beauty Brains maken er een leuke melding van. Wetenschappers van de Universiteit van Amsterdam hebben ontdekt dat ons spuug een stofje bevat dat histatine wordt genoemd.

00:38 - 00:23
luistertijd 00:38 - leestijd 00:23

The Beauty Brains maken er een leuke melding van. Wetenschappers van de Universiteit van Amsterdam hebben ontdekt dat ons spuug een stofje bevat dat histatine wordt genoemd. uit in vitro tests zou blijken dat deze stof wondgenezende eigenschappen bevat.  De chemici van de leuke website vragen zich ook af of je eigen spuug ook kan helpen bij acne, immers ook een ontsteking waarbij bacterien in het spel zijn. Het schijnt ook een oma’s wijsheid te zijn dat spuug er namelijk tegen zou helpen.

 

 

Lees ook:

Perfect Age creme van Robert Schoemacher maakt ook littekens minder zichtbaar

Lees ook