Gevoelige huid Gezicht Rimpels en slapte

Issey Miyake maakt water wel heel kostbaar

issey-myakes-magische-waterMaar liefst 220 euro gaat de pot in Franrkijk kosten. Een creme voor 30+ vrouwen. Een vulling met zuiver bronwater uit mythische bronnen in Japan, aangevuld met ondermeer een stofje dat myrtle wordt genoemd en bekend begint te worden om de vermeende antiverouderingswerking – het zou genen in de huid kunnen beinvloeden die ervoor zorgen dat de cellen langer intact blijven. Of je dit nu als een gunst of een vloek moet zien? We gaan het je binnenkort uitleggen in een filmpje met onze expert, de chemicus Wiechers.

Maar voor nu: we zijn heel benieuwd hoe dit product zal aanvoelen. Het moet gezegd: Japanners zijn meesters in het formuleren van prachtige emulsies met een heerlijk huidgevoel. En water is altijd belangrijk, voor de binding van stoffen, voor het hydrateren van de huid. Maar of het van dit ‘kostbare’ bronwater moet zijn?

Droom maar fijn:-) Ik denk dat dat vooral de bedoeling is. En neem nog een fijn glaasje vers groentensap.

Lees ook:

Kan probiotica in een creme iets voor de huid doen?

Cosmetisch arts Robert Schoemacher formuleert eigen antwoord op rimpels én littekens

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.