Maar liefst 220 euro gaat de pot in Franrkijk kosten.

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Maar liefst 220 euro gaat de pot in Franrkijk kosten. Een creme voor 30+ vrouwen. Een vulling met zuiver bronwater uit mythische bronnen in Japan, aangevuld met ondermeer een stofje dat myrtle wordt genoemd en bekend begint te worden om de vermeende antiverouderingswerking – het zou genen in de huid kunnen beinvloeden die ervoor zorgen dat de cellen langer intact blijven. Of je dit nu als een gunst of een vloek moet zien? We gaan het je binnenkort uitleggen in een filmpje met onze expert, de chemicus Wiechers.

Maar voor nu: we zijn heel benieuwd hoe dit product zal aanvoelen. Het moet gezegd: Japanners zijn meesters in het formuleren van prachtige emulsies met een heerlijk huidgevoel. En water is altijd belangrijk, voor de binding van stoffen, voor het hydrateren van de huid. Maar of het van dit ‘kostbare’ bronwater moet zijn?

Droom maar fijn:-) Ik denk dat dat vooral de bedoeling is. En neem nog een fijn glaasje vers groentensap.

Lees ook:

Kan probiotica in een creme iets voor de huid doen?

Cosmetisch arts Robert Schoemacher formuleert eigen antwoord op rimpels én littekens

Lees ook