Lichtreflecterende pigmenten. Hiermee springen ze in op de trend van dit moment: natuurlijke schoonheid.

02:36 - 01:33
luistertijd 02:36 - leestijd 01:33

Lichtreflecterende pigmenten. Hiermee springen ze in op de trend van dit moment: natuurlijke schoonheid.

De easy going lijn bestaat uit drie producten.  Een dagcrème met lichtreflecterende pigmenten, mangomelk (jaja…voor de hydratatie zegt men – ik denk dat het vooral ook lekker klinkt) en kasjmierproteïnen (voor het zachte huidgevoel en de luxe bijklank). De crème zorgt voor een stralende, egale en gehydrateerde huid, zo belooft Nivea ons. Voor een frisse oogopslag is er de oogcréme.

De lichtreflecterende deeltjes in de producten geven de teint net een beetje extra frisse uitstraling en ze hebben een heel licht camouflerende werking. De deeltjes verstrooien het licht en daardoor lijken kleine oneffenheden op de huid minder zichtbaar. De lijn is bedoeld voor meiden die geen zin hebben in foundation en andere camouflageproducten maar toch iets extra’s willen zonder dat het er te dik bovenop ligt. Let op: smeer niet te dik, want anders liggen de glimmers er dus wel te vet er bovenop!

Tot slot is er nog een milde en reinigende peeling voor dagelijks gebruik die de huid mooier en gladder maakt. En dat is een feit: een glad huidoppervlak maakt de teint per definitie stralender.

In juni 2009 lazen we trouwens nog een recensie van journaliste Eveline van Veen in het Volkskrant magazine. Ze was niet echt te spreken over de hoeveelheid glim die dit product op het gezicht legt; teveel dus. Grappig vonden wij dat zij als 40-jarige dit product uitprobeert terwijl Nivea het bedoeld heeft voor jonge meiden. Maar wellicht komt dat in de communicatie van Nivea niet echt goed tot uiting?

WIL JIJ EEN GRATIS HAARSTYLING MAKEOVER VAN ONZE TOPKAPPER SIKO VAN BERKEL? Geef je op via info@beautyjournaal.nl, met adres en telefoonnummer en foto waarop je haar goed te zien is. 

Meldt je aan voor de dagelijkse nieuwsupdates van BeautyJournaal in je mailbox, door rechtsboven in je emailadres op te geven.

Lees ook:

Beautytrends voor tienermeiden

Hoe Lauren Luke van gepest kind een gevierde make-upartist werd dankzij YouTube

Op BeautyJournaal TV: de voorjaars make-uplooks van topvisagiste Lydia le Loux

Ken je de inhoud van Beautyjournaal inmiddels een beetje en zou je alles wel eens overzichtelijk op een rijtje willen hebben? Lees dan Monique’s beautyboek Mooi zijn & Mooi blijven. Het meest eerlijke en inhoudelijke naslagwerk voor je schoonheid! Je koopt het hier online voor 15 euro.

Lees ook