Cosmetisch medisch Injectables Marketingtrends Psychologie Zakenpraat

IJsvrij, eisprongvrij, Botox-vrij

Geen ijsvrij maar Botox-vrijVolgens de Engelse roddelkrant Daily Mail gaven diverse bedrijven in de maand december hun werknemers een Botox-dagje, een vrije dag om een prik te halen. Diverse klinieken meldden de krant dat er een behoorlijke toename van werknemers van bedrijven was bij hen. Natuurlijk kan het ook zijn dat de Botox-prik als kerstcadeau werd weggegeven. Enkele geinterviewde directeuren meldden ook dat personeel meer dan in de voorgaande jaren bezig was het uiterlijk nog even in de plooi te trekken voor de kerstdagen. Ook kappers en schoonheidsspecialiste-afspraken werden volop gemaakt.

In het Haarlemse Spaarneziekenhuis heeft men ook eens gemeend het personeel te moeten verrassen met een kortingsbon voor een kleine cosmetische ingreep, en dat hebben ze geweten hoor. Zal de gemiddelde financiele dienstverlener in The City er geen problemen mee krijgen, in de ziekenhuisbranche werd het een groot schandaal.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.