shop Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen. Bekijken Volgens de Engelse roddelkrant Daily Mail gaven diverse bedrijven in de maand december hun werknemers een Botox-dagje, een vrije dag om een prik te halen. Diverse klinieken meldden de krant […]

00:54 - 00:32
luistertijd 00:54 - leestijd 00:32

Volgens de Engelse roddelkrant Daily Mail gaven diverse bedrijven in de maand december hun werknemers een Botox-dagje, een vrije dag om een prik te halen. Diverse klinieken meldden de krant dat er een behoorlijke toename van werknemers van bedrijven was bij hen. Natuurlijk kan het ook zijn dat de Botox-prik als kerstcadeau werd weggegeven. Enkele geinterviewde directeuren meldden ook dat personeel meer dan in de voorgaande jaren bezig was het uiterlijk nog even in de plooi te trekken voor de kerstdagen. Ook kappers en schoonheidsspecialiste-afspraken werden volop gemaakt.

In het Haarlemse Spaarneziekenhuis heeft men ook eens gemeend het personeel te moeten verrassen met een kortingsbon voor een kleine cosmetische ingreep, en dat hebben ze geweten hoor. Zal de gemiddelde financiele dienstverlener in The City er geen problemen mee krijgen, in de ziekenhuisbranche werd het een groot schandaal.

Lees ook