De warenhuizen zijn in een 'class action settlement' in februari 2004 overeengekomen dat ze dit zouden doen als tegenprestatie op het feit dat er volgens de Amerikaanse rechtbank prijsafspraken waren gemaakt.

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

De warenhuizen zijn in een ‘class action settlement’ in februari 2004 overeengekomen dat ze dit zouden doen als tegenprestatie op het feit dat er volgens de Amerikaanse rechtbank prijsafspraken waren gemaakt. De bedrijven hebben zich er altijd tegen verweerd, maar starten nu desalniettemin deze wel zeer ludieke actie.

De happy trip start op 20 januari en duurt zeven dagen of zolang als de voorraad strekt. De actie is eenmalig. Of je daarvoor nou bonnen moet overleggen als bewijs van je aankopen in die jaren, wordt niet in de door ons gelezen media uitgelegd.  Cosmeticaconcerns als L’Oreal, Estee Lauder en Chanel staan op de lijst. Als je interesse hebt om er meer over te lezen, doe dat hier. Op deze website wordt alleen melding gemaakt dat je een inwoner van de USA moet zijn. Daarnaast wordt er een lijst gegeven van producten binnen bepaalde categorien die dus gratis opgehaald kunnen worden. Het zijn producten die ook in die periode vervaardigd zijn. Konden we maar even gaan kijken, want het wordt vast een ongelofelijk graaisessie, dan kan niet anders!

Lees ook