Gereedschap Make-up

Heb jij al een cosmetica koelkastje?

Ik zag laatst dat mijn collega Noortje van Styletoday.nl er melding van had gemaakt. Ze had er een plaatje bij geplakt van een koelkastje uit het Verre Oosten, dat Idioci heet. Kon het nergens vinden, maar stuitte wel op een online winkel waar je werkelijk een walhalla aan die kastjes kunt vinden (en kopen). Ze worden ook aanbevolen voor medicijnen.

So lovely, maar nogmaals, als je niet de tropen woont of voor langere tijd verblijft, heb je het niet nodig. Nu ja, als je tenminste alleen cosmetica gebruikt waarin conserveringsmiddelen zitten. Het blijkt namelijk dat het afgezien van de locatie op Aarde, ook nuttig kan zijn om cosmetica zonder (voldoende) conserveringsmiddelen koel te bewaren.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.