shop Narciso Rodriguez Musc Noir for her parfum Vindt jij het ook zo lekker om een geur ‘ heel dicht op je huid te dragen’. Zacht, poederachtig, licht zoet, aards? Musc Noir is een prachtig vederlichte musk parfum met een snufje leer en lichtzoetig heliotroop. Bekijken Ik zag laatst dat mijn collega Noortje van Styletoday.nl […]

00:46 - 00:27
luistertijd 00:46 - leestijd 00:27

Ik zag laatst dat mijn collega Noortje van Styletoday.nl er melding van had gemaakt. Ze had er een plaatje bij geplakt van een koelkastje uit het Verre Oosten, dat Idioci heet. Kon het nergens vinden, maar stuitte wel op een online winkel waar je werkelijk een walhalla aan die kastjes kunt vinden (en kopen). Ze worden ook aanbevolen voor medicijnen.

So lovely, maar nogmaals, als je niet de tropen woont of voor langere tijd verblijft, heb je het niet nodig. Nu ja, als je tenminste alleen cosmetica gebruikt waarin conserveringsmiddelen zitten. Het blijkt namelijk dat het afgezien van de locatie op Aarde, ook nuttig kan zijn om cosmetica zonder (voldoende) conserveringsmiddelen koel te bewaren.

Lees ook