shop Gold Collagen® Forte – 30 dagen kuur voor huid, haar en nagels Gold Collagen® Forte – 30 dagen kuur met hoge doseringen collageen en hyaluronzuur. Bekijken Volgens (overigens serieus) onderzoek dat er aan ten grondslag ligt ga je rond die leeftijd wat vettiger en grassiger ruiken. Een geurspoor dat een gewoon parfum niet zou […]

01:13 - 00:43
luistertijd 01:13 - leestijd 00:43

Volgens (overigens serieus) onderzoek dat er aan ten grondslag ligt ga je rond die leeftijd wat vettiger en grassiger ruiken. Een geurspoor dat een gewoon parfum niet zou kunnen verdoezelen. Ageless Fantasy dus wel…

 Er zitten geurmoleculen in van o.a. appel, mango en roze grapefruit. Deze zouden in staat zijn om het geurspoor dat te hoge levels van  ‘2-Nonenal’ dat geassocieerd wordt met die blijkbaar typische lijflucht (?), alsmede van de hogere levels van omega 7 vetzuren en vetzuurperoxides moet kunnen maskeren.  Bovendien zijn het geurstoffen waarvan bekend is dat ze met jeugd en frisheid geassocieerd worden.

Het is op zijn minst typisch Amerikaans te noemen dat men met het taboe van lijfgeur bezig is – en ook nog om er een nog groter taboe van te maken. Zou men zich hebben laten meeslepen door Het Parfum van Patrick Suskind? Ze zeggen zelf vooral geinspireerd te zijn door de populaire semi-wetenschappelijke parfumboeken van journalist Chandler Burr.

Kent iemand het, toevallig geroken? Donna Karan heeft ook een parfum waar groene appeltjes in zitten….

 

Bekijk ook onze parfumfilm met de nieuwe lentegeuren 2009 op BeautyJournaal TV

Lees ook