shop Sally Hansen Good Kind Pure vegan nagellak Voor 100% guilt-free lakken. Plant-based en het blijft zeker 3-4 dagen zitten. In mooie kleuren. Lees ook Corine’s review. Bekijken Volgens de vermaarde chemici van The Beauty Brains dus helemaal niet. Elke conditioner beschermt je haar tegen warmtebronnen of andere irriterende factoren. Ook een gewone niet uit […]

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Volgens de vermaarde chemici van The Beauty Brains dus helemaal niet. Elke conditioner beschermt je haar tegen warmtebronnen of andere irriterende factoren. Ook een gewone niet uit tewassen conditioner volstaat.

En hoe zit het dan met die speciale föhns die je gekleurde haar beschermen? Dat verhaal is gebaseerd op temperatuur, deze föhns hebben lagere temperatuurstanden, en een aantal geeft ook extra negatieve ionen af, waardoor je haar wat soepeler blijft aanvoelen. Wat die temperatuur betreft, je kunt ook gewoon je hele simpele ö op de koelste stand zetten. Die extra ionen werken wel, maar gek genoeg ben je er na een tijdje aan gewend en merk je nog nauwelijks verschil.

Feit is wel weer dat sulfaat, een wasactieve stof, je haar droger kan maken en ook de haarverf sneller laat verbleken (dat doet water op zich trouwens ook al!). Een sulfaatvrije shampoo kan eens het proberen waard zijn.

Sommige mensen zweren erbij om hun haar alleen nog maar met water uit te spoelen, omdat ze vinden dat hun haar te slap wordt van shampoo’s en dergelijke.

Lees ook