Cameravrouw en video-editor van BeautyJournaal TV Shevia studeerde in 2008 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als European Media Master of Art, in videodesign. Shevia is vanaf het eerste uur werkzaam geweest voor BeautyJournaal TV. Samen met Monique Lindeboom (oprichtster), Marieke Ordelmans (junior journalist mode en beauty) vormt ze Bureau Monique Lindeboom […]

00:28 - 00:16
luistertijd 00:28 - leestijd 00:16

shevia-limmenCameravrouw en video-editor van BeautyJournaal TV

Shevia studeerde in 2008 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als European Media Master of Art, in videodesign. Shevia is vanaf het eerste uur werkzaam geweest voor BeautyJournaal TV. Samen met Monique Lindeboom (oprichtster), Marieke Ordelmans (junior journalist mode en beauty) vormt ze Bureau Monique Lindeboom en maakt ze deel uit van het BeautyJournaal Team. Shevia filmt en monteert al onze video’s.

Lees ook