Aan het einde van de dag kunnen uw benen zwaar en vermoeid aanvoelen. Terwijl u nog lang niet toe bent aan zitten met de benen omhoog. Drs. Hans Schreuder heeft er een probaat middel voor. HPO-refresing cream bevat het extract van hamamelis, ook wel toverhazelaar genoemd. ‘Toveren’ kan die plant natuurlijk niet. Maar van toverhazelaar […]

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Aan het einde van de dag kunnen uw benen zwaar en vermoeid aanvoelen. Terwijl u nog lang niet toe bent aan zitten met de benen omhoog.

Drs. Hans Schreuder heeft er een probaat middel voor. HPO-refresing cream bevat het extract van hamamelis, ook wel toverhazelaar genoemd.

‘Toveren’ kan die plant natuurlijk niet. Maar van toverhazelaar is al lang bekend dat het de bloedcirculatie verbetert en de bloedvaten veerkrachtig maakt. Tevens stimuleert het de epitheelvorming (celgroei). Masseer de crème vanaf de enkels naar boven in, en het vermoeide gevoel in uw benen vermindert. Bijna als bij toverslag…

Deze informatie behoort tot het merkdossier van drs. Hans Schreuder op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook