Rabanne, BVLGARI, Jean Paul Gaultier en Yves Saint Laurent

06:08 - 03:41
luistertijd 06:08 - leestijd 03:41

Heerlijk ruiken de hele dag door, yes please! Het kiezen van een geur, of dat nu voor jezelf of voor een ander is, kan soms lastig zijn. Er zijn zoveel keuzes, geurnoten en merken, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel delen wij de nieuwste geur lanceringen voor hem en haar, zodat je wellicht wat inspiratie op kunt doen voor je volgende parfum aankoop!

Rabanne Fame Intense Eau de Parfum

FAME is een iconische geur die pure glamoureuze vrouwelijkheid uitstraalt. Dit jaar keert FAME terug in een Eau de Parfum Intense variant met een krachtig signatuur dat haar meest gedurfde vrouwelijke allure in de kijker zet.

Bedwelmende honing zorgt voor een zwoele sensatie in combinatie met een verslavende geurbeleving dankzij een houtachtig bloemig en kruidig akkoord. Zonnige jasmijn brengt vervolgens weer een sprankelend frisse toets met zich mee. Een uniek trio van wierook in contrast met romig sandelhout onthult een sensueel, intens en bovenal onweerstaanbaar elegant sillage. 

Daarnaast zorgt kokoswater voor een zonovergoten facet terwijl de essence van frisse bergamot uit Italië versmelt met krachtige roze peper SFE. Het extract van ylang-ylang zorgt voor een zwoel en warm effect. Tegelijkertijd biedt minerale muskus een moderne variant van onweerstaanbare verleiding en versterkt dit het verslavend bloemige karakter van de geur. Tot slot presenteert cederhout een karaktervol accent van houtachtige, warme en aromatische sensualiteit. 

De bekende zilveren jurk van de originele FAME flacon, met het motief in metaal van het modehuis Rabanne, is nu voorzien van een honingzoete gouden gloed. De flacon is tevens voorzien van een navulbaar design om het te bewaren en te koesteren. 

BVLGARI Pour Homme Eau de Parfum

De nieuwste BVLGARI Pour Homme Eau de Parfum is een houtachtig en muskusachtige geur die een mooi balans brengt tussen het rijkdom van de buitenlucht en het comfort van thuis. Het parfum is gecreëerd rond frisse en kruidige noten en ontvouwt in een ultiem duo van thee-akkoorden. 

De minimalistische flacon sluit aan bij de natuurlijke frisheid en kalmerende tonen van het Eau de Parfum. De transparante groene tinten verwijzen niet alleen naar de vernieuwde concentratie van Pour Homme, maar ook naar het landschap waar deze geur zich door laat inspireren. Eenvoudig maar toch iconisch, het flacon is een verwijzing naar de mix van een innerlijk toevluchtsoord, maar ook het comfortabele gevoel van een veilige ruimte. 

Meesterparfumeur Jacques Cavallier zegt het volgende over dit holistische parfum:

“Voor de Pour Homme Eau de Parfum besloot ik de oorspronkelijke theenoten te benadrukken met een duo van twee theesoorten, wat een nieuwe intensiteit aan de geur geeft. Ik heb de kruidige, citrusachtige frisheid van gember gecombineerd met het natuurlijke extract van Ceylon theebladeren. Om de iconische signatuur van Pour Homme te intensiveren, heb ik het oorspronkelijke muskusakkoord vergroot met ambrette, een plantaardige muskus, in harmonie met dezelfde krachtige houtachtige noten.”

Je shopt deze geur bij de BVLGARI Boutique in Amsterdam, op de website van BVLGARI en bij geselecteerde Douglas filialen.

Jean Paul Gaultier Paradise Garden for Him and Her

Voortbouwend op het succes van vorig jaar trekt La Belle Fleur Terrible opnieuw haar stoute schoenen aan. Ook voorzag Jean Paul Gaultier haar van de perfecte metgezel want deze prachtige vrouw wordt vergezeld van Le Beau, de verpersoonlijking van pure mannelijke passie. 

In 2024 bevinden beide geuren zich in een hemelse tuin waar meer verhuld wordt dan verborgen… 

Beide creaties bieden een antwoord aan elkaar en beleven een nieuw olfactorisch avontuur dat verslavender en sensueler is dan ooit. Le Beau Paradise Garden, een houtachtig aromatisch eau de toilette, verleidt je met frisse vijgen en kokoswater gehuld in krachtig sandelhout. Een frisse, moderne en onweerstaanbare geur. 

La Belle Paradise Garden verovert alle harten met een overdosis vanille in combinatie met een heerlijk bloemige toets van iris en blauwe waterlelie. Hun schitterend sillage is dan ook onweerstaanbaar.

Wanneer je de flacons voor het eerst bekijkt, spot je meteen de laguneblauwe rondingen van La Belle Paradise Garden. Zij is dan ook de meest pure Eva in de tuin van Gaultier. Ze is gehuld in een halssnoer van geborduurde bloemen, geïnspireerd op de prêt-à-porter herfst-winter collectie 2010-2011. Ze is op en top vrouw! 

De krachtige, stoere en groene energie van Le Beau Paradise Garden wordt extra in de verf gezet dankzij een verleidelijk geborduurd vijgenblad. Sensueel én passioneel.

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red

De Koffie Bloemen signatuur van Black Opium verdraaid in een nieuwe rode sensorialiteit! Het iconische koffie-bloemenakkoord wordt rood met een uniek en sappig ingrediënt: het kersenakkoord. Deze likeurachtige noot brengt de signatuur van Black Opium naar een nieuw fruitig universum. Black Opium Eau de Parfum Over Red is een gedurfde creatie die de zintuigen prikkelt.

Deze mysterieuze geur opent met een sprankelend kersenakkoord, gevolgd door weelderige jasmijnbloemen en subtiele zwarte thee. De diepte komt tot leven met een verslavende mix van zwarte koffie, vanille en aardse patchoeli. 

De flacon is kostbaar en kleurrijk. De iconische Black Opium fles neemt een nieuwe hypnotiserende kleur aan. Bedekt in een rode gelakte toon, matcht de fles de likeurachtige kersennoot van Black Opium Over Red.

Lees ook