Wat een toptexturen en kleuren. Shoppen maar!

03:05 - 01:51
luistertijd 03:05 - leestijd 01:51

We kunnen er veel over vertellen maar je kunt het maar beter snel kopen, voordat al deze hebbedingen weg zijn. Have fun!

MAC Extra Dimension Skinfinish, accentuerend highlighting poeder, limited edition

Zoals je dat van het feestseizoen mag verwachten, hoort je huid een fantastische shine te hebben. Dit prachtige poeder in reflecterende prismatische deeltjes, prachtig gestanst in een sneeuwvlokjespatroon. Je geeft je huid een fraaie metallic shine, dus breng je subtiel aan.

SHOP DIT MOOIE POEDER HIER ONLINE

Snow Peony Hyper real kit, huidverzorgingsset met balm en serum

Twee producten die in de MAC collectie voor komen, echter kun je ze nu in een leuke miniset kopen. Hyper Real Serumizer™ Skin Balancing Hydration Serum is een hybride serum/moisturizer die de huidbarrière versterkt en beschermt. Je huid krijgt een prachtige textuur dankzij dit serum.

Hyper Real SkinCanvas Balm™ Moisturizing Cream versterkt en beschermt de huidbarrière eveneens en zorgt voor een glad huidoppervlak met een gezonde glans. Het is een ideale basis voor make-up ook. In deze set komen ze samen in een sneeuwwitte verpakking voor de feestdagen.

SHOP DEZE MINI SKINCARE SET HIER ONLINE

Frostbitten Kiss Lustreglass lipstick in 5 kleuren

Dit is echt zo ontzettend leuk! Vijf topkleuren van die zalige Lustreglass in een zilveren doos die openklapt met een zilverfolie waaiertje. Hoe feestelijk! Het beroemde roze zit er in, maar ook een mooi koraal, een romantisch frambozen en twee onmisbare mauve tinten.

Goed om te weten:
– Onmiddellijke en langdurige hydratatie
– Langhoudende finish
– Opbouwbare kleur
– Geeft gladdere & soepelere lippen
– Lichte textuur

Mocht je de cadeaudoos niet kunnen vinden, DAN KUN JE ZE HIER OOK LOS KOPEN

Sparkler Eye Shadow, limited editon

Deze stervormige Sparkler Eye Shadow heeft een crème-achtige textuur waarmee je perfect laagjes kan opbouwen. Deze soft purple glow heeft meer een shimmertje. De goudvariant knal echt van je oogleden af met een krachtige sparkle van gouddeeltjes.

SHOP DE MOOIE OOGSCHADUW HIER ONLINE

Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick, ultra langhoudbaar

Ongelofelijk dat je met zo’n zachte lipstick zulke volle lippen kan maken. Het is echt matte-to-the-max, maar ook ultra hydraterend. De formule is gewichtloos op je lippen en houdt zeer lang. Je kunt de hele dag of avond genieten van je kleurige lippen.

SHOP DEZE TOP LIPSTICK HIER ONLINE

Lees ook