Lieke heeft een mooie tip: True Grey kleuring

01:57 - 01:10
luistertijd 01:57 - leestijd 01:10

Een lezeres vertelt ons dat na het ondergaan met chemokuren wit haar gekregen heeft. Ze vindt het niet fijn, ze kan er ook niet aan wennen. Ze heeft lang haar en wil het eigenlijk ook niet meer verven, maar wat dan?

Onze Wella haarexpert Lieke geeft het volgende advies:

‘Ik kan mij voorstellen dat de overgang van donker haar naar helemaal wit haar vrij groot is en dat het lastig is om aan je nieuwe haarkleur te wennen.

‘Als je je haar weer donker gaat kleuren dan zal je elke 2 tot 3 weken de uitgroei alweer gaan zien en ik snap dat je daar niet op zit te wachten.

‘Als je enkele jaren geleden al met kleuren bent gestopt, denk ik dat alle gekleurde stukken inmiddels uit je haar gegroeid en geknipt zijn en dat je haar nu helemaal natuurlijk wit grijs is

‘Dan hebben we een hele mooie oplossing hiervoor namelijk True Grey een speciale silver treatment voor natuurlijk grijs haar. Deze behandeling verzorgt je haar, geeft glans en kan het haar een andere grijstoon geven.

‘Je kunt er meer diepte mee aanbrengen in het haar maar ook wat grijzer of meer silver maken zonder dat je weer een uitgroei gaat creëren.

‘Je kunt hiervoor een afspraak boeken bij een Wella salon en vragen om een True Grey behandeling. Je vindt hier een salonfinder voor een adres in jouw buurt.

‘De True Grey behandeling zal je oude wordende haar, huid en ogen weer laten stralen door de speciaal op grijs haar afgestemde pigmenten.

Er zijn ook True Grey producten voor thuisgebruik en die je shop je hier.

Heb jij vragen over je haar, van knippen tot kleuren tot stylen? Stuur hem via ons contactformulier, we zorgen dat je persoonlijk antwoord krijgt van Lieke.

Lees ook