Paco Rabanne, Perris Monte Carlo, & Other Stories, Coach, Ariana Grande

04:50 - 02:53
luistertijd 04:50 - leestijd 02:53

Dagelijks hetzelfde parfum of liever elke dag anders ruiken? Voor welke optie je ook kiest; soms is het gewoon heerlijk om te experimenteren met geur! Afgelopen maand zijn er enkele nieuwe parfums gelanceerd en vandaag delen we ze met je.

Paco Rabanne – FAME Parfum

Sinds 2022 symboliseert FAME de glamoureuze Parijse it-girl, vrolijk, avontuurlijk en een echte levensgenieter. Dit jaar verschijnt de golden girl met nóg meer glamour en meer verleiding.

FAME Parfum is een krachtige houtachtige en bloemige chypregeur met een Parijse twist. De geur ontvouwt zich met exquise zachtheid en onthult een heerlijke sensualiteit.

In de topnoten vinden we een romig akkoord van wierook, de hypnotiserende signatuur van FAME. Het hart van de compositie omvat een trio van jasmijn, gehuld in een stralende essence. De basisnoten geven een rijke, intense toets aan de geur: minerale muskus brengt een vleugje zachtheid en fruitige peer en zachte ambrette-ondertonen geven een onweerstaanbaar gourmand akkoord.

Spannende fles

De flacon van FAME Parfum blijft, op de kleur na, onveranderd. Maar om het verleidelijke verhaal van het nachtleven over te brengen is de originele flacon gestyled met een glanzende zwarte jurk die past bij de intensiteit van de champagne-gouden geur die erin zit. Let’s say ….een symbool van sterrenstatus.

Perris Monte Carlo – Shining Moon

De Perris Monte Carlo Fragrances Gold Collection wordt uitgebreid met een warm, bloemig, houtachtig en verfijnd eigentijds parfum: Shining Moon. Het is een eerbetoon van Gian Luca Perris aan de maan.

Het Perris Monte Carlo sprookje begon in 2011 met de mooie geuren uit de Gold Collection. Deze collectie is geïnspireerd door de vele reizen naar het Midden-Oosten. De basisfilosofie van het merk is de wortels van de traditionele parfums een nieuw leven inblazen met de persoonlijke visie van Gian Luca Perris door middel van een frisse draai en internationale stijl.

Deze nieuwe en vijfde geur is voor het eerst niet gefocust op een enkelvoudig ingrediënt, maar is een samensmelting van bloemen en zacht hout, met een eigentijdse twist.

De geur opent licht spicy, door de roze peper, met een bloemig hart van Magnolia, Jasmijn en Roos. Dit samenspel wordt gecombineerd met een basis van Ceder- en Sandelhout, verzacht door Cashmeran, Ise E Super en Musk.

& Other Stories – Déjà Vu Mood Scented Candle

Geen parfum, wél een lekkere geursensatie. Een van de meest geliefde geuren uit het bath- en body-assortiment van & Other Stories is nu verkrijgbaar als een verfijnde geurkaars. Déjà Vu Mood is een geur die je verrast en tegelijkertijd een gevoel van diepe vertrouwdheid oproept, alsof je de geur al je hele leven kent. 

Het geheim van Déjà Vu Mood ligt in de zorgvuldig samengestelde mix van elegante aroma’s. Framboos trekt je direct aan, nestelt zich snel te midden van een op maat gemaakte bloemige hart van jasmijn sambac, blauwe cyclaam en saffraanbloem. Door de diepten van ambroxan en drijfhout landt de geur, omringd door de zoetheid van suikerspin.

De kaars is gemaakt in Frankrijk en de brandtijd is 38 uur.

Coach – Love Eau de Parfum

Het Amerikaanse modemerk Coach introduceert Coach Love. De opvolger van Coach en Coach Wild Rose is een nieuwe damesgeur geïnspireerd door het levendige en universele gevoel van liefde en alle unieke manieren waarop we dit uitdrukken.

Levendig, sensueel en uniek

Het bloemig, fruitige eau de parfum opent met frisse topnoten van wilde aardbei, sappige mandarijn en roze peperblaadjes, geaccentueerd door een rijke en fluweelachtige hartnoot van rode roos en Indische Jasmijn, waarna de geur opdroogt in warm en levendig cederhout.

De flacon

De levendige rode kleur van de flacon staat voor passie en liefde. De gouden spraycap is afgewerkt met een turnlocksluiting en hangtag (die je kunt kennen van de Coach tassen) en een gouden hartvormige bedel.

Ariana Grande – Cloud Pink

Amerikaanse zangeres Ariana Grande breidt haar iconische en betaalbare geurencollectie uit met een nieuwe variant van haar bestseller Cloud: Cloud Pink.

De wolkjes symboliseren de droom. Vanille en kokoswater inspireren in de topnoot, waarna fruitige componenten zich openen in het hart, bestaande uit roze ananas en dragonfruit. Amberhout, mos en een vleugje gezoete praline creëren een verslavende, vederlichte compositie die doet denken aan een gewichtloze wolk.

Lees ook