....over zijn nieuwe boek Emotionele Gezondheid

01:36 - 00:58
luistertijd 01:36 - leestijd 00:58

Onlangs schreef ik al over het boek Emotionele Gezondheid van Mohammed Boulahrir. En nu mocht ik hem interviewen. Ik heb genoten van ons gesprek. Zelfs zo, dat ik er nauwelijk in heb laten monteren. Het gesprek duurt een uur, en is echt geweldig om naar te luisteren!

Vol herkenning

In mijn eerdere artikel schreef ik al hoe ik onder de indruk van van deze man. Nadat ik op een verloren zondagochtend naar zijn webinar had gekeken was ik om. ‘Ademloos, vol plezier, herkenning en interesse luisterde ik naar hem en keek naar hem.

In die twee uur die zijn webinar duurde, kreeg ik alle levenslessen mee die nodig zijn om overeind te blijven in het leven. En wel op zo’n charismatische enthousiaste manier, weergaloos goed! Ik kon alleen maar denken: deze man snapt het…..geen intellectueel gelul en suffe coachingtaal.

Shop zijn boek Emotionele Gezond – heel jezelf van binnenuit – hier online

Alles is energie

In mijn podcast ga ik uitgebreid in op de zaken die hij zo helder bespreekt in zijn boek. Maar er ontstaat ook een echt gesprek, waarin ik mijn ervaringen met hem deel. Waarin hij, met zijn achtergrond in technische natuurkunde, me alles vertelt over energie, trillingen.

En hij drukt mij en mijn lezers op het hart dat we serieus aan krachttraining moeten gaan doen. Zonder voldoende spiermassa blijf je nergens.

Shop zijn boek Emotionele Gezond – heel jezelf van binnenuit – hier online

Luister hieronder naar het geweldige gesprek:

Luister op:

Speel deze podcast af op:

Lees ook