e.l.f. Cosmetics, Charlotte Tilbury, NYX Cosmetics, Huda Beauty

04:42 - 02:49
luistertijd 04:42 - leestijd 02:49

Nieuwe introducties zijn altijd leuk om te bewonderen in de winkel. Soms beland er iets in je shopping mandje en soms sla je iets (bewust) over. Om je voor te bereiden op deze nieuwe producten, delen we in onze ‘nieuw in de winkels’ rubriek een aantal recente lanceringen met je. Vandaag is de make-up categorie aan de beurt!

e.l.f. Cosmetics – Lip Exfoliator

e.l.f. Cosmetics had al een voedende en exfoliërende scrub voor de lippen, maar deze hebben ze nu nóg lekkerder gemaakt met een nieuwe verpakking, verbeterde formule en heerlijke nieuwe geuren.

Deze lipscrub in stickvorm is de perfecte manier om je lippen voor te bereiden op een mooi kleurtje. Hij verwijdert droge, dode huid van je lippen en voedt ze met oliën voor een glad gevoel. Met geëxfolieerde lippen breng je moeiteloos lipstick aan, zien je lippen er gladder uit en blijft de lipstick langer zitten.

Verkrijgbaar in een zevental vrolijke kleurtjes waaronder bruin, roze, oranje en zelfs blauw.

Charlotte Tilbury – Airbrush Flawless Setting Spray XL

In 2020 lanceerde Charlotte Tilbury haar Airbrush Flawless Setting Spray. De hydraterende formule van deze spray fixeert je make-up gewichtloos tot wel 16 uur lang, voor een make-up look die eruit ziet alsof hij net is aangebracht.

De spray werd al snel razendpopulair onder influencers en make-up artists. Hij ging dan ook mee naar ieder evenement en in iedere handtas. Verzachtende aloë vera en hydraterende Japanse groene thee laten elke huid gladder, zachter en gehydrateerd aanvoelen en ogen. Speciaal voor deze zomer lanceert het merk een XL versie van maar liefst 200 milliliter. Daarmee kom je de zomer wel door!

NYX Cosmetics – Barbie Collectie

Het kan je niet zijn ontgaan; vorige week ging de nieuwste Barbie film in première en het marketingbudget was schijnbaar zo groot dat elk merk gelijktijdig een Barbie collectie lanceerde. Zo ook NYX Cosmetics. Je hoort ons niet klagen, al dat roze is toch fantastisch?!

De limited edition collectie is geïnspireerd op de levendige kleuren en positieve energie van de film. Twee mini-oogschaduwpaletten met een mini Butter Gloss-sleutelhanger, een minipalet met twee blushes en een highlighter om de zonovergoten looks uit de film na te bootsen.

Ook zijn er twee nieuwe tinten Jumbo Eye Pencil oogpotloden in een leuke kit in stralend roze en elektrisch blauw om de kenmerkende kleuren van Barbie en Ken te benadrukken, vind je Jumbo Lashes met accenten in Barbieroze terug en kun je kiezen uit twee Smooth Whip Matte Lip Creams. Daarnaast is er een Butter Gloss in een exclusieve Barbie Land rozetint en een spiegelcompact in de vorm van een klaptelefoon. Hoe cool?!

Huda Beauty – 1 Coat WOW! Mascara

Voor beautyguru Huda Kattan zijn wimpers essentieel; ze vormen de finishing touch, de beste manier om een look te versterken en het enige wat niet mag ontbreken bij het verlaten van het huis. Daarom was het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke mascara die in enkele seconden WOW-wimpers creëert essentieel. Nu lanceert ze de Huda Beauty 1 Coat WOW! Extra Volumizing and Lifting Mascara.

Slechts één dip met deze mascara is voldoende om beide ogen een intense impact te geven, ongeacht de gebruikte techniek. 1 Coat WOW! evenaart valse wimpers en heeft een verbluffend effect dat niet mag ontbreken in ieders beauty routine.

De siliconen borstel houdt de perfecte hoeveelheid formule vast om de wimpers van beide ogen te bedekken en te definiëren. De dubbel gevormde concave-convex borstel heeft zowel korte als lange haartjes die de wimpers helpen verlengen en separeren. De holle, concave kant houdt genoeg formule vast om elke wimper volledig te bedekken, terwijl de bolle, convex kant de formule door de wimpers kamt om te scheiden en te definiëren.

De zachte, ultrazwarte formule is gemaakt van een mix van wassen die volume opbouwen en tegelijkertijd licht en soepel zijn op de wimpers. De applicatie is soepel en gemakkelijk dankzij de innovatieve borstel en formule die zorgen voor directe lengte en extra volume!

Kleine scoop: de kans is groot dat je deze mascara ook tegenkomt in de BeautyJournaal maandfavorieten van deze maand 😉

beautyjournaal shop

Lees ook