Oefen! Want met make-up kom je een heel eind.

03:28 - 02:04
luistertijd 03:28 - leestijd 02:04

Volle lippen zijn al enkele jaren een grote trend. Tot op zekere hoogte is het heel mooi. Vooral bij een bovenlip. Met injectables is het zo gepiept, maar wat zijn nu handige make-up trucs om ze optisch zo te maken?

Have fun!

Bekijk hier het complete video interview over het mooier maken van het mondgebied, met cosmetisch arts KNMG Frodo Gaymans

Bekijk hier ook de video van mijn injectables behandeling eind 2022 bij Frodo Gaymans:

wil je weten wat de plastisch chirurg voor jou kan doen via een liplift? Bekijk dan dit artikel waarin dr. Frank Niessen siliconenolie uit lippen verwijderd en de lippen weer voller maakt middels een liplift.

Bekijk hier al onze actuele artikelen over lipmake-up en verzorging.

Lees ook