Ga voor gedurfde contrasterende kleuren en kies voor glans!

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

Als het aan M.A.C. Cosmetics ligt barsten onze make-up tassen dit seizoen van sappige, zomerse kleuren. Van gedurfde  kleurencombinaties tot energiek oranje! Combineer kleur met hoogglanzende finishes of juist neutrale aardetinten en  je bent helemaal klaar voor de zomerperiode. 

Color Clash

Experimenteer met het kleurenwiel door te spelen met complementaire en juist contrasterende kleuren voor een gedurfde make-up look. Monochroom is slechts een momentopname geweest, maar dit seizoen omarmen we de colour-blocked felle tinten die we in de jaren 80 op de catwalks zagen. 

Bekijk hier ook al onze actuele make-up reviews

Model @aimee_algra @filipamodels Mua @hannahrosieb Hair @evelyndavieshairr Photo @cyrieljacobs 

Zoek twee tinten die tegenover elkaar staan in het kleurenwiel, zoals bijvoorbeeld paars en geel en laat ze tegen elkaar ‘botsen’ voor een cool en gedurfde ooglook.

Glass Lips

Creëer de illusie van sappige, volle lippen met een dikke laag hoogglanzende transparante lipgloss. Met de ultra reflecterende ‘glass lips’ trend til je glanzende lippen naar een nóg hoger niveau. Je kunt de bekende M.A.C. Lipglass Clear aanbrengen op je blote lippen, maar ook over een eerder aangebracht kleurtje. 

Bekijk hier ook al onze actuele make-up reviews

National Artist Jessie @maccosmeticsbelgium @jessielefler_mua

Soft Ochre Eyes

Speel dit seizoen met zachte aardetinten voor een luxe neutrale uitstraling. Tip! Breng een vleugje zacht oker aan op de oogleden en lippen voor een mooi geheel. Zacht oker is de aardse, neutrale kleur van het seizoen, deze kleur is enorm veel gespot op de catwalks. Het straalt rijkdom uit wanneer je hem op de ogen, lippen en zelfs  wangen aanbrengt. 

Model Benthe @Filipamodels, Mua @hannahrosieb Photo @pjaysmakeupcase

Orange Spritz

Ga opnieuw voor een gedurfde uitstraling door een all-over oranje look te dragen! Net als een frisse slok van je favoriete zomerse aperitief, is de Orange Spritz trend sprankelend en bruisend. Omarm gedurfde mandarijn op de lippen, een zachte citrus blos op de wangen en ga voor clementine gekleurde ogen. Helemaal één met het seizoen! 

Bekijk hier ook al onze actuele make-up reviews

Model and Mua Hilda @pjaysmakeupcase       

Zelf aan de slag? M.A.C. Cosmetics heeft een ruim assortiment aan mooie kleuren en fijne texturen. Je shopt het merk bij meerdere retailers in ons land, waaronder bij Douglas en de Bijenkorf.

Bekijk hier ook al onze actuele make-up reviews op productsoort en merknaam

Lees ook