Van wenkbrauw- en wimperverf tot volume en veegvrije mascara's!

03:05 - 01:51
luistertijd 03:05 - leestijd 01:51

Gefixeerde, volle wenkbrauwen met daarbij een wimperlook waar je U tegen zegt. Willen we dat niet allemaal? We got you! BeautyJournaal heeft in haar online shop een aantal fijne wenkbrauw- en wimperproducten beschikbaar die we in dit artikel graag met je delen.

Grimas Mastix

Make-upartist van sterren en modellen, Lydia le Loux, leerde ons de truc dat je je wenkbrauwen het beste kan vastzetten met Mastix. Zeker als ze stugger zijn, en de gewone wenkbrauwgel de haartjes na verloop van tijd weer laat terug veren.

Het is een eenvoudige, zeer adequate truc die ook heel veel in theater grime wordt gebruikt. Het is superzuinig in gebruik en met water oplosbaar. De perfecte fix voor jouw wenkbrauwen. Wij zeggen: hebben!

Refectocil wenkbrauw- en wimperverf

Wil je je wenkbrauwen of wimpers eerst nog een mooi tintje geven? Dat kan!

‘Een kind kan de was doen’ met deze wenkbrauw en wimperverf van Refectocil. Het is verkrijgbaar van blond tot diepzwart en als je het secuur opbrengt en de juiste inwerktijd aanhoudt, krijg je perfect gekleurde haartjes.

Wij hebben het niet op wimpers getest, wel op wenkbrauwen. Het is een supervoordelig alternatief als je geen geld of tijd hebt om het professioneel te laten doen. Je kunt ook heel simpel alleen de wenkbrauwhaartjes verven met een oogmake-up kwastje, zonder dat de huid wordt meegeverfd, als je dat niet mooi vindt.

Het is ook ideaal als je van nature (nog) goed gevormde wenkbrauwen hebt en niet met sjablonen in de weer hoeft.

Gebruik er wel een waterstofperoxide product bij om de kleur te laten hechten binnenin de haarschacht. Je vindt hier een bijpassend product daarvoor.

M.A.C. Cosmetics MACStack Mascara

Make-up artist Lydia is fan! ‘Deze mascara van MAC is een dikke, crèmige formule die niet plakkerig of hard wordt. MAC noemt hem zelf ‘stackable’, wat inhoudt dat je meerdere laagjes kunt aanbrengen. Dat probeer ik dan ook.

‘Eén laagje ziet er natuurlijk ogend uit. Maar een of 2 laagjes meer lukt prima, voelt niet zwaar, nog steeds geen klonters…maar wel een intensere look. Gedurende de dag geen schilfers of vlekken, top! De mascara is daarnaast makkelijk te verwijderen met een micellair watertje.’

Kanebo Sensai 38 C Volumiser Mascara Smudge Proof

Dit is écht de áller, allerbeste smudge proof mascara die we kennen! Gegarandeerd een dag- en avond lang géén mascara onder je ogen.

Sensai 38 Volumiser geeft spectaculair volume en een perfecte styling van je wimpers. De formule is watervast en olieresistent. Het speciaal ontwikkelde drievoudige spiraalborsteltje separeert iedere wimper van wortel tot in de puntjes perfect.

Voor een echt wow-effect. Gemakkelijk te verwijderen met water van minstens 38°C. Diep zwart. Go shop it!

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook