Givenchy, Trinny London, Weleda, Bellapierre, Pat McGrath

06:15 - 03:45
luistertijd 06:15 - leestijd 03:45

Het BeautyJournaal testpanel heeft in april nieuwe favoriete producten ontdekt die zij in dit artikel graag weer met je delen. Opvallend genoeg staan er deze ronde voornamelijk make-up producten in de spotlights! Lees je mee?

Harriet: Givenchy Le Rouge Interdit Balm 

Al struinend over de parterre van de Bijenkorf in Amsterdam zag ik deze super coole lipbalm in de stand van Givenchy. 

Een zwart leren met zilveren hulsel met daarin een zwarte (!) lipbalm met het logo van Givenchy erin geprint. Zo luxe en mooi! Deze tint No10 is kleurloos, maar versterkt de kleur van je eigen lippen. Er is ook een tint No 00, een witte balm, die geheel kleurloos is. 

De lipbalm belooft 24-uurs hydratatie en comfort en is verrijkt met hyaluronzuur, jojobazaadextract en Acmella Oleracea bloemextract, gemaakt met 96% natuurlijk verkregen ingrediënten. Geschikt voor alle huidtypes en geslachten. 

Hoe leuk is het om deze huls uit je tas of broekzak te halen om je lippen te hydrateren? Geen spiegel nodig, toch een tintje en meteen comfort. Geweldig! 

Om het helemaal af te maken, de huls is navulbaar met een nieuwe balm of een geheel andere lipstick in de Interdit lijn! 

Uitgever en journalist Monique: Trinny London Eye2Eye

De Britse make-upartist Trinny Woodall heeft weer mooie producten uitgebracht: creme oogschaduw in nudetinten voor alle huidtinten. Ik ben verrukt geraakt van de tinten Serenity, een matte tint die warm dusky pink wordt genoemd en de bijbehoren glanskleur Joy, een blossoming pink. Het zijn twee prachtige, chique bruinroze tinten die perfect matchen met de witte ooglidhuid waar ook altijd iets roods doorheen schijnt.

Het ideale is dat je de cremekleuren eenvoudig met je vingers kunt aanbrengen en het allerbeste is toch wel dat de producten een hele dag perfect op het ooglid blijven zitten. De tinten geven ook diepte aan blauw-grijze-groene ogen. 

Ik hou van dit soort simpele make-up met een maximaal effect. Welldone Trinny!

Bekijk hier meer reviews van Trinny London producten op BeautyJournaal

Make-up artist Lydia: WELEDA-Skin Food Ultra-Light Dry Oil

In 2014 schreef ik voor BeautyJournaal een artikel over de ‘Skin Food’ crème van WELEDA. Als visagiste probeerde ik hem tijdens Amsterdam Fashion week, ik mengde hem met foundation voor een prachtige glow op de huidjes van de modellen. 

De alles-in-1 huidcrème bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Skin Food kan letterlijk voor ieder lichaamsdeel gebruikt worden. Of je nou last hebt van schrale lippen of van droge knieën, Skin Food to the rescue! Sindsdien ben ik fan.

In de afgelopen jaren is de Skin Food lijn uitgebreid met de Skin Food LightLight, Lip Balm, Body Butter, Dag en Nacht crème en reinigingsgel. 

En dan is er nu de Skin Food Ultra-Light Dry Oil!

Een ultralichte 2-fasen spray voor je lichaam en gezicht. Trekt snel in, hydrateert en verzorgt je droge huid. De Dry Oil combineert de luchtigheid van een hydraterende mist met voedende jojoba-olie. Op basis van de bekende en succesvolle Skin Food formule waarin driekleurig viooltjes, biologische Calendula, rozemarijn en kamille de hoofdrol spelen om jouw huid te verzorgen en te laten stralen. Met een frisse, zomerse geur!

Het heeft net als alle andere Weleda producten het Natrue-garantielabel, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Dit label garandeert dat het product uitsluitend 100% biologische en natuurlijke ingrediënten bevat. Gemaakt met respect voor mens, dier en natuur. 

In gebruik

Het product zit in een handige spray flacon. Op advies even goed schudden voor gebruik. Ik spray de Dry Oil gelijkmatig op het lichaam en masseer het vervolgens in. Voor gebruik op het gezicht spray je het eerst in je handen en masseer je het dan in. Het geeft een fijne mist, trekt supersnel in, plakt niet en is niet vettig.

Hij is heel fijn in gebruik en je hebt gelijk een zachte en gehydrateerde huid. Deze gaat naast de Skin Food crème standaard mee in mijn werk make-up koffertje en daarnaast eentje voor privé…

Bekijk hier meer reviews van Weleda producten op BeautyJournaal

Schoonheidsspecialiste Anneloes: Bellapierre TwistUp Brow Pencil 

De TwistUp Brow Pencil van Bellapierre heeft een fijn draai mechanisme, zodat je hem niet hoeft te slijpen. Het potlood is mooi dun, waardoor je makkelijk mooie streepjes kan zetten.

Hij oogt poederig, waardoor je een mooie natuurlijke look krijgt. Aan de andere kant zit een borsteltje, waarmee je de wenkbrauwen in model kan borstelen en de kleur mooi kan blenden. Er zijn 4 verschillende tinten. 

Beautyliefhebber Dian: Pat McGrath Lip Fetish Divinyl Lip Shine – Nude Venus

Vorig jaar op Black Friday kocht ik een aantal lipproducten van Pat McGrath omdat ze toen slechts €12 per stuk waren en ik die deal echt niet aan me voorbij kon laten gaan. Afgelopen maand pakte ik pas de kleur Nude Venus erbij… en dat had ik eerder moeten doen!

De Lip Fetish Divinyl Lip Shine mix tussen een lippenbalsem en een lipstick. Hij geeft echt voldoende pigment en kleur af, maar hij voelt aan als een voedende balsem. De formule is verrijkt met kokosolie en lychee-extract waardoor je lippen intense verzorging krijgen en ook heel zacht en soepel aanvoelen gedurende de dag.

De kleur Nude Venus heeft een neutrale, zachtroze tint en is wat mij betreft ideaal voor een simpele, dagelijkse look. Ik vind het prachtig! Evenals de mooie shine die hij geeft.

Bekijk hier meer make-up reviews met Pat Macgrath producten op BeautyJournaal

 

Lees ook