L’Oréal Paris, Dr. Hauschka, Kiehl’s, Weleda

08:22 - 05:01
luistertijd 08:22 - leestijd 05:01

We hebben weer een mooie selectie van de nieuwste producten voor je samengesteld! In dit artikel lees je meer over de onlangs gelanceerde crèmes en serums voor de huid. Boordevol vitaminen, krachtige ingrediënten en natuurlijke oplossingen voor de 40+ huid. Lees je mee?

L’Oréal Paris – Vitamine C Serum en SPF

Worstel je met een doffe huidskleur, zichtbare poriën en de eerste fijne lijntjes? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Het is nooit te vroeg om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken en het is ook nooit te laat om de vettigheid en glans van de huid weer in balans te brengen. 

L’Oréal Paris lanceerde recent het Revitalift Derm-Grade 12% Vitamine C + E + Salicyl Serum, geformuleerd met een pure en stabiele vorm van Vitamine C, nu in een hoge concentratie. 

12% Pure & Stabiele Vitamine C 

Deze krachtige antioxidant, ook wel L-ASCORBIC ACID genoemd, is de zuiverste en enige biologisch actieve vorm van vitamine C, die het meest wordt aanbevolen door dermatologen. L’Oréal Paris heeft Pure Vitamine C in een hoge concentratie samengesteld om meerdere huidproblemen tegelijk te corrigeren: dofheid, een ongelijkmatige teint en de eerste tekenen van veroudering.

Revitalift Clinical Anti-UV Fluid 

Voor optimale huid-verbeterende resultaten raden dermatologen aan om antioxidanten te combineren met een dagelijkse SPF. En daarvoor is de Revitalift Clinical SPF 50+ Antioxidant Vitamine C Daily Anti-UV Fluid (een mond vol tanden ;)) 

1. Gebruik het Derm-Grade 12% Vitamine C + E + Salicylic Serum op een gereinigde, droge huid om de teint te egaliseren en poriën en fijne lijntjes te verminderen.

2. Wacht enkele seconden voor een optimale absorptie en breng vervolgens de SPF 50+ Antioxidant Vitamine C Daily Anti-UV Fluid aan.

3. Herhaal de routine ‘s avonds, te beginnen met een druppel van het Derm-Grade 12% Vitamine C + E + Salicylic Serum om de oxidatieve stress van de dag te neutraliseren, en eindig met een nachtcrème.

Dr. Hauschka Limited Edition Avocado Special

Dr. Hauschka brengt vier klassiekers uit in een Limited Edition-ontwerp dat de aandacht vestigt op een van hun belangrijkste ingrediënten: kostbare avocado-olie van biologische kwaliteit, gemaakt van eerlijk verhandelde en duurzaam geteelde avocado’s.

De avocado-olie in de producten van Dr. Hauschka wordt gewonnen uit het vruchtvlees van de avocadovrucht. Het bevat veel essentiële vetzuren en vitamines die het tot een effectief hydraterend en voedend ingrediënt maken. Het glijdt soepel over de huid, emulgeert gemakkelijk en trekt snel in. Avocado-olie verzorgt de droge, gevoelige huid en ondersteunt de vochtbalans, zodat de huid zacht en soepel aanvoelt.

Goed voor de huid én goed voor de wereld

De gecertificeerde biologische en fairtrade avocado’s die Dr. Hauschka gebruikt komen uit Kenia, waar ze traditioneel worden geteeld door 5.000 onafhankelijke kleine boeren. Ze groeien tussen macadamia- en mangobomen onder ideale klimatologische omstandigheden en vereisen geen extra irrigatie. Dr. Hauschka werkt sinds 2015 samen met lokale partner LIMBUA en in 2016 lanceerden zij hun gezamenlijke biologische avocadoproject. Met de steun van Dr. Hauschka vindt nu ook de laatste stap in de waardeketen, het verwerken van het fruit tot olie, plaats in Kenia.

Vier limited edition klassiekers in een nieuw design

De onderstaande producten vind je nu tijdelijk in een vrolijk, nieuw design:

Kiehl’s – Ultra Pure High Potency Serums

Voor een optimale, gezonde huidconditie is het essentieel om een huidverzorgingsroutine samen te stellen gericht op specifieke huidbehoeften. Kiehl’s introduceert drie nieuwe Ultra Pure High-Potency Serums die verschillende ultra-zuivere, doelgerichte huidverzorgingsoplossingen bieden.

Elk serum is zowel clean als vegan en bevat slechts 10 ingrediënten of minder waarvan elk een ultra-zuiver serum, verrijkt met één uiterst effectief ingrediënt voor een doelgerichte en werkzame, minimalistische formulering. De snelwerkende formuleringen zijn getest op alle huidtypen, ook de meest gevoelige en beloven doeltreffende resultaten te geven.

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide

Samengesteld op basis niacinamide vermindert dit serum een overmatig talgproductie en kalmeert en vermindert het zichtbare roodheid, evenals de aanwezigheid van imperfecties. De formule zorgt voor een glimvrije huid met een gezonde uitstraling. Direct effect: talg/ glim is met 58% verminderd en na 2 weken applicatie zijn de imperfecties zichtbaar verminderd.

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9,8% Glycolic Acid 

Deze formule, verrijkt met glycolzuur, exfolieert op effectieve wijze dode huidcellen om een hernieuwd, meer helder en gelijkmatiger huidbeeld te onthullen. Direct effect: 82% van de deelnemers van het eigen onderzoek geeft aan dat de huidtextuur meer verfijnd voelt en dat de huid een stralende gloed heeft. 

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 1,5% Hyaluronic Acid 

Bekend als effectief hydraterend ingrediënt is dit serum verrijkt met hyaluronzuur voor een diepwerkende, hydraterende werking en de huid een meer ‘opgevuld’ (plumped) en soepeler gevoel te geven. De formule verhoogt direct de hydratatie met 89% voor een verbeterde dichtheid aan het huidoppervlak. 

Weleda – Verstevigende Gezichtsverzorging met granaatappel en maca-peptiden

Weleda lanceert afgelopen week een lijn van verstevigende gezichtsverzorging met granaatappel en maca-peptiden. De gezichtsverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de 40+ huid en gaat tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier tegen. Zo bevatten de producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en heeft het een bewezen werkzaamheid. Het resultaat? Een stevige en stralende huid!

Innovatieve anti-age formule

In de gloednieuwe formule staat de unieke combinatie van biologische granaatappelpitolie en peptiden van biologische macawortel centraal. Maca, ook bekend als ‘Peruaanse ginseng’ is rijk aan vitamine C, zink, ijzer en calcium. Een echte energiebooster voor de huid dus. Maca wordt al gebruikt als superfood, maar Weleda slaagt er als één van de eerste cosmeticamerken in om dit ingrediënt in haar gezichtsverzorging te integreren. Samen vormen de ingrediënten een krachtig duo.

Biologisch & 100% natuurlijk

Daarnaast bevat de lijn ook extract van olijfblad, voor het verminderen van de tekenen van huidveroudering. De producten zijn biologisch en 100% natuurlijk.

Ga voor de Verstevigende Oogcontourcrème tegen donkere kringen, wallen en rimpels of kies het Verstevigend Serum voor een onmiddellijke hydratatie-boost en het activeren van de celvernieuwing. Gebruik de Verstevigende Dagcrème én Verstevigende Nachtcrème voor het verminderen van rimpels, het beschermen tegen blauw licht en het activeren van de celvernieuwing. Er is ook een Verstevigende Gezichtsolie, deze bevat geen maca-peptiden, maar voedt de huid intensief en heeft een anti-pollution formule. 

beautyjournaal shop

Lees ook