Trinny London, NYX, Maybelline, Guerlain, Huda Beauty

06:10 - 03:42
luistertijd 06:10 - leestijd 03:42

Er liggen weer een heleboel make-up producten nieuw in de winkels! Van kleurtjes voor op de ogen tot glossy lipproducten en een luxe foundation waarvan de ingrediënten voor 95% van natuurlijke oorsprong zijn. Laat je lekker inspireren!

Trinny London – Inner Light Eye2Eye Collectie

Trinny London, het beautymerk van Trinny Woodall, breidt haar bekende Eye2Eye oogschaduw collectie uit met Inner Light, nieuwe lichte en luchtige tinten. 

Eye2Eye is een oogschaduw op crèmebasis en komt in een handig potje. Het product is rijk aan pigment en gemakkelijk op te bouwen en te mengen waardoor de eye2eye’s een echte eyecatcher zijn. Deze Inner Light collectie zal je look binnen een handomdraai upgraden. Met vier vrolijke tinten om uit te kiezen, is deze collectie ideaal voor het lenteseizoen.

Hoe werkt het?

Door de rijke pigmentatie kun je je ogen snel en zonder gedoe opmaken. De kleur kan worden opgebouwd zodat je binnen een handomdraai kunt smugden of juist definiëren. De cream formule glijdt moeiteloos over je oogleden. Het is echt prachtig. Monique gaat je er binnenkort meer over vertellen;-)

De nieuwe tinten zijn (van links naar rechts): 

NYX – Smooth Whip Matte Lip Cream en Fat Oil Lip Drip

NYX introduceert nieuwe lipproducten! De Smooth Whip Matte Lip Cream is hun allereerste lip-smoother met veganistische formule. Het product is verkrijgbaar in 24 gedurfde tinten, is romig, heeft een matte finish en blijft de hele dag mooi zitten.

Dankzij de verzachtende mix van karitéboter, cacaoboter en voedende oliën worden droge lippen beschermd en krijgen ze een verslavend zacht gevoel. Dankzij de kleurintensiteit zijn je lippen met één veeg voorzien van een volledige dekking.

Het borsteltje is fluffy en flexibel, de ronde applicator knuffelt je lippen met zijn zachte en fijne borstelharen.

Ook de NYX Fat Oil is nieuw. Creëer een hoogglanzende look zonder plakkerigheid met dit product. Deze hydraterende lipgloss, doordrenkt met vegan squalaan en rijk aan glans, zorgt voor hydratatie en bescherming. Bovendien is de gloss verkrijgbaar in acht universeel flatterende tinten om een breed scala aan looks te creëren. 

Infused met collageenboosters voor optisch vollere lippen en aangedreven door bergbessenolie. De frambozenolie in het product zorgt voor verzachtende lippen en gaat ruwheid tegen.

Maybelline New York – Falsies Surreal Washable Mascara

Maybelline New York introduceert de Falsies Surreal Washable Mascara voor een nieuwe wimperlook. Deze mascara is ontwikkeld met een hybride vezeltechnologie die je wimpers tot 36% langer maakt, terwijl de opbouwbare formule tot 10 keer meer volume toevoegt. 

De grote spiraalvormige borstel zorgt voor een gemakkelijke applicatie van wortel tot punt, zodat je snel een significant effect bereikt.

Maybelline New York Falsies Surreal Extensions Mascara is ontworpen met een formule die niet klontert, spettert of vlekt, waardoor je een prachtig resultaat krijgt dat tot 24 uur aanhoudt.  

Guerlain – Terracotta Le Teint

Guerlain heeft maar één missie: de natuurlijke beauty van elke vrouw sublimeren door haar teint te doen stralen met ongelooflijk innovatieve en zachte texturen. Voor het eerst sinds het ontstaan van hun beroemde Terracotta poeder in 1984, lanceert het merk nu een nieuwe foundation in dezelfde iconische lijn.

Terracotta Le Teint is een vloeibare foundation met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong die de lichtheid van een poeder combineert met de perfectie van een foundation. De langhoudende no-transfer formule geeft hetzelfde schitterende resultaat als na een weekend in de frisse lucht. 

Violette, Guerlain’s Creative Director of Makeup: ‘’Terracotta Le Teint versmelt perfect met de huid. Het resultaat is matte, helder en natuurlijk. De foundation met pigmenten van natuurlijke oorsprong en arganolie combineert de precisie van een poeder met het soepele gebruikscomfort van een vloeibare foundation.’’

Met 30 tinten, 16 intensiteitsniveaus en 3 ondertonen (neutraal, roze en goud) vormt Terracotta Le Teint een volledig teintspectrum. De formule bevat Gemtone, een parelmoerdeeltjes, dat zichzelf kan aanpassen aan werkelijk alle huidskleuren. 

Huda Beauty – Matte Obsessions Oogschaduwpalettes

De nieuwe Matte Obsessions oogschaduwpaletten van Huda Beauty zijn een dagelijkse must: fijn om te blenden, veelzijdig en volledig matte.

Matte oogschaduw paletten creëren zoveel mogelijkheden om het oog te vormen en te contouren. Ze voegen een element van drama toe zonder al te overdreven te lijken. Mattes zijn de absolute essentie voor elke look, en deze paletten zijn daar perfect voor gemaakt. 

De twee Matte Obsessions oogschaduwpaletten om uit te kiezen zijn Warm Matte Obsessions en Cool Matte Obsessions. Beide paletten bieden een keuze uit negen sterk gepigmenteerde, tijdloze tinten in Powder Matte en Cream-to-Powder afwerkingen. De oogschaduwen paletten kunnen harmonieus mengen en sluiten aan op elke huidtint.

De innovatieve texturen zijn prettig en toegankelijk en maken het aanbrengen extra eenvoudig. De crème-tot-poeder-matte voelt romig aan, maar geeft een zachte, mat en poederachtige resultaat, terwijl de poedermatten fluweelzacht zijn voor een naadloze blend zonder lijnen.

Deze chique, reisvriendelijke paletten zijn perfect voor on-the-go looks. Voor bijvoorbeeld een eenvoudig dagelijkse kleurentint om de ogen te laten spreken of een intensere look met meer contour. De gladde texturen en mengbare formules maken het aanbrengen gemakkelijk, waardoor het zelfs met alleen een vinger kan.

beautyjournaal shop

Lees ook