Laat je inspireren door de verzorgende Elements, ColorMotion+ en Fusion collecties!

03:50 - 02:18
luistertijd 03:50 - leestijd 02:18

Kijken jullie ook al zo uit naar de lente? Wij wel! En Wella Professionals ook. In dit artikel lees je alles over de nieuwste lente trends voor het haar. Doe lekker inspiratie op voor je volgende look!

Spring hair goals

Gezonduitziend, sterk en glanzend haar… dat zijn wat Wella Professionals (en ons) betreft de ultieme hair goals! Om dit te bereiken is het belangrijk om een goede haarroutine te ontwikkelen, met producten die passen bij jouw haar. De juiste shampoo, een fijne conditioneer, extra verzorging met een haarmasker en ga zo nog maar even door. Binnen de uitgebreide, gespecialiseerde Care collecties van Wella Professionals vind je de juiste verzorgingsproducten voor jouw haar een hoofdhuid.

Elements

voor de ingrediëntbewuste consument is Elements ontwikkeld. Dit is een milde en eco-vriendelijke haarverzorgingslijn voor gezond aanvoelend haar en een gezonde hoofdhuid. Elements bevat de milde krachten van de natuur. De producten zijn geformuleerd met tot 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zonder siliconen, sulfaten of van dieren afgeleide ingrediënten. De verpakking zijn ook nog eens volledig recyclebaar en geproduceerd met 100% gerecycled plastic.

De Elements producten zijn onderverdeeld in twee haarbehoeften:

ColorMotion+

Geniet nog langer van je gekleurde haar met de producten uit de ColorMotion+ lijn. In deze lijn zijn de beste verzorgingstechnologieën van Wella Professionals verenigd. Free Radicals Protection Technology kapselt metalen in om de vorming van vrije radicalen te verminderen. De Hair Surface Polishes maakt de schubbenlaag van het haar glad voor meer glans en grotere handelbaarheid. De Wellaplex Bonding Agent helpt daarnaast bij het reconstrueren van de interne haarbruggen voor sterker haar.

De ColorMotion+ lijn bevat drie producten:

Fusion

Wil je graag lang haar, maar lukt het maar niet omdat het snel afbreekt? De Fusion lijn is ontwikkeld om het haar intensief te herstellen en het zo tegen afbreken en beschadiging te beschermen. De formules zijn ontwikkeld met het Silksteel Fusion programma, geïnspireerd op spider silk, een van de sterkste vezels in de natuur. Deze dringt door tot diep in de cortex, herstelt de haarvezel onmiddellijk en helpt het voortijdig afbreken van het haar te voorkomen. Het meest beschadigde haar voelt na afloop vernieuwd, glad en elastisch aan.

Lees ook:

Lees ook