Groot fan van superbetaalbare kwaliteit...

03:18 - 01:58
luistertijd 03:18 - leestijd 01:58

Hoe leuk is het om aan vrouwen te vragen wat er in hun make-uptasje zit. Het is persoonlijk en intiem. Soms verwacht je een enorme hoeveelheid, en soms sta je versteld over the minimal approach 🙂 Vandaag kijken we in de make-uptas van Sabine, managing partner en retail expert, en onze tester uit het BeautyJournaal team.

We kennen Sabine al heel wat jaartjes en door de tijd heen heeft ze haar huid via BeautyJournaal al prachtige behandelingen kunnen geven. Zoals het hoort, haar huid is in topconditie!

Maar ze is ook een drukke baas bij een retaildesign organisatie. En dan snap je het al: make-up mag niet teveel tijd kosten! Nou daar komt haar bekentenis!

Ze is groot fan van Lancome, en dan met name van de Teint Idole Ultra Wear Nude in de kleur 01. Een heel lichte tint die mooi past bij haar lichte huid. Goed om te weten is ook dat deze foundation een UV-bescherming heeft. ‘Wat ik mooi aan deze foundation vind, is dat het mijn huidkleur egaliseert, zonder dat het aan transparantie verliest. Het geeft een heel natuurlijke, maar ook matte finish.’

Om de tekenen van slaaptekort weg te werken, gebruikt ze de Liquid Camouflage van Catrice. Het is een hoog dekkende waterproof concealer waar ze mega tevreden over is. En zo vriendelijk geprijsd! Ze gebruikt hem in de kleur 005 light natural.

Een beetje kleur tovert ze op haar wangen met The Blush van Essence. De licht roze tint geeft net voldoende kleur, zodat het niet te opvallend wordt.

En om nog maar even door te gaan met deze: zowel Essence als Catrice hebben oogschaduw paletten waar ze erg blij van wordt. Bovendien zijn de kleuren allemaal mooi te combineren, vertelt ze. De kleuren zijn hooggepigmenteerd. De donkerste tinten kunnen ook moeiteloos ingezet worden als eyeliner.

En over eyeliners gesproken: Sabine gebruikt de Liquid Ink eyeliner van Essence. Vooral omdat het zo superlang blijft zitten. Overigens betekent dat wel dat je wel waterproof cleanser nodig hebt om het te verwijderen;-)

Ook voor de wimpers kiest ze voor Essence: de Lash Princess. Wederom vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Net zoals met foundation, gaat ze bij lipstick toch ook voor high end, de luxe. Sabine vertelt: ‘Mijn favoriete lipstift is Guerlain Kiss kiss in de kleur tender rose 219. Het staat prachtig bij mijn huidtint. Een frambozenrood/rose. Een alleskunner eigenlijk, past bij elke look. De lipstick blijft ook goed zitten, en heeft een fijne matte look.

Als ik zin heb in ‘nude’, kies ik voor de kleur Fez, van CTZN cosmetics. Het is een duolipstick, bestaande uit een lipstick en een lipgloss. Met keuze uit mat of glanzend, je kan beide kanten op.

Lees ook:

Lees ook