Een van de grootste make-up artists van ons land! Gebruikt ze veel of weinig? 😉

02:10 - 01:18
luistertijd 02:10 - leestijd 01:18

Hoe leuk is het om aan vrouwen te vragen wat er in hun make-uptasje zit. Het is persoonlijk en intiem. Soms verwacht je een enorme hoeveelheid, en soms sta je versteld over the minimal approach 🙂

Neem nou make-upartist Lydia le Loux. Verwacht je een hutkoffer vol goodies? Wel als ze aan het werk is, maar als het om haar eigen mooie gezicht gaat, is ze toch echt heel spaarzaam. Less is more. Dat is de truc!

Wat zit er in the bag van Lydia?

Zoals je mag verwachten heb ik als make-up artist een behoorlijke koffer vol. Alle kleuren, texturen, glitters en glimmertjes je maar kan bedenken. Maar voor mijn persoonlijke, dagelijkse ritueel is het niet zo spannend. In en om het huis ben ik meestal au naturel.

VERTEL OP! WAT ZIT ERIN;-)

Als ik op pad ga, gebruik ik wel enkele producten. Deze behoren tot mijn vaste routine:

Lees ook:

Lees ook