Physalis, The Organic Pharmacy, KEYS Soulcare, Lavera

06:29 - 03:53
luistertijd 06:29 - leestijd 03:53

We sluiten weer een jaar af. Een jaar vol vreugde, misschien ook stress, maar natuurlijk ook vol met nieuwe beauty favorieten waarvan ons hartje sneller gaat kloppen. Recent zijn er een aantal fijne verzorgingsproducten uitgebracht die we met je willen delen. Van skincare tot supplementen, we gaan fris het nieuwe jaar in!

Physalis – Ashwagandha Forte 

Wist je dat tot wel 50% van de mensen wereldwijd zich gemiddeld zo’n drie keer per week gestrest voelt? Hier kan ashwagenda een belangrijke rol spelen door rust en balans te brengen. De adaptogene werking van ‘withanoliden’ in ashwaganda zijn hiervoor verantwoordelijk. Deze helpen het lichaam zich aan te passen aan stresssituaties door de productie van het stresshormoon cortisol te reguleren. Dit zorgt voor meer rust en een beter humeur!

Physalis Ashwagandha Forte is een vegan voedingssupplement op basis van biologisch geteelde ashwagandha (Indiase ginseng). Al duizenden jaren wordt deze wortel in de Indiase Ayurvedische kruidengeneeskunde toegepast. 

Ashwaganda is net als andere ginsengsoorten een adaptogeen: het ondersteunt ons psychologische en fysieke aanpassingsvermogen zodat we beter om kunnen gaan met spanningen. Je wordt er rustiger van en tegelijkertijd verbetert het de focus. En dat niet alleen: uit klinisch onderzoek is gebleken dat adaptogenen voor meer energie zorgen, alertheid en sportprestaties verbeteren en bijdragen aan een goede nachtrust.

Met een fijne oppepper het nieuwe jaar in dus! 

The Organic Pharmacy – Advanced Firming HCC7 Ampoules

Of je je nu wilt voorbereiden op een grote dag of gewoon je huid een snelle boost wilt geven, de Advanced Firming HCC7 Ampoules bevatten een hoge concentratie actieve ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat ze de hydratatie in de huid verbeteren met 25% en de elasticiteit met 15% in slechts één week. Niet alleen dankzij de hoge concentratie werkstoffen, maar ook dankzij de milieuvriendelijke amberkleurige glazen verpakking die de formule optimaal beschermt tegen UV-oxidatie, zodat elke keer dat je het serum aanbrengt, je huid het optimaal opneemt.

Cocktail van huidvriendelijke ingrediënten

De geavanceerde, verstevigende Advanced Firming HCC7 Ampoules bevatten een combinatie van hyaluronzuur, bio-marine collageen en gestabiliseerde vitamine c, die de huid intensief hydrateren en verstevigen en de vochtbarrière herstellen. Deze cocktail van huidvriendelijke ingrediënten is zorgvuldig samengesteld om de werkzaamheid te optimaliseren. 

De ampullen bevatten hyaluronzuur in een vorm die optimaal wordt opgenomen door de huid. Het krachtige bio-marine collageen is een natuurlijk eiwit, dat de stevigheid van de huid verbetert. Krachtpatser vitamine c helpt om stevigere huidcellen te produceren, stimuleert de collageenproductie en voorkomt hyperpigmentatie door de huid te beschermen tegen vrije radicalen.

Hoe te gebruiken?

Schud de glazen flesjes altijd voor gebruik. Breek de ampul met behulp van een tissue of de bijgesloten applicator. Verwijder de bovenkant van de ampul en bevestig de applicator terug op de ampul. Draai ondersteboven en laat alle vloeistof in de applicator lopen. Verwijder de ampul en open de applicator, zodat er vloeistof in je hand kan lopen.

Klop het serum eenmaal daags, ‘s ochtends, ‘s avonds of voor een speciale gelegenheid, zachtjes in de huid om de helderheid en vitaliteit te herstellen. Breng vervolgens je dagelijkse verzorging aan.

KEYS Soulcare – Gift of Glow

Altijd al kennis willen maken met de huidverzorgingsproducten van KEYS Soulcare? Nu is het moment om jezelf te trakteren op een fijne set! Alle sets bevatten een selectie van producten om gezicht, lichaam en geest mee te verfrissen en revitaliseren. Deze gifts zijn de perfecte start voor een nieuw skincare ritueel in 2023. We delen er twee met je! 

Skin Recharge Set

Deze travelsize skincare set vernieuwt en verkwikt je teint en je geest wanneer je een boost kunt gebruiken, thuis of onderweg. 

De set bevat de Golden Cleanser, Harmony Mask en Skin Transformation Cream om de huid te reinigen, hydrateren en revitaliseren. De set kalmeert, verheldert en balanceert je zintuigen dankzij de heerlijke geur van salie en havermelk in de cleanser en de geur van sandelhout in het masker. 

Spa Ritual Set

Deze set voor lichaam en gezicht bevat alles wat jij nodig hebt voor een selfcare moment, waar je ook bent. Met de travel sizes van het Harmony Mask, de Renewing Body + Hand Wash en Rich Nourishing Body Cream creëer je in no time je eigen spa. 

Manuka-honing houdt vocht vast in de huid voor langdurige hydratatie en een stralende glow. Shea en cacao boter voeden de huid met antioxidanten en vetzuren die de huid herstellen en kalmeren. 

Lavera – Glow by Nature lijn

Anti-aging ingrediënten zoals Q10 zijn onmisbaar geworden in onze dagelijkse verzorgingsroutine. Vitamine C werkt als een zeer effectieve antioxidant en speelt een essentiële rol bij de aanmaak van collageen. Deze natuurlijke ingrediënten komen samen in de nieuwe Glow by Nature gezichtsverzorgingslijn van Lavera. Een natuurlijke boost voor de vermoeide huid!

De nieuwe gezichtsverzorging met natuurlijk co-enzym Q10 en natuurlijk vitamine C bestrijdt de tekenen van een vermoeide huid en fijne lijntjes en beschermt tegen oxidatieve schade en vrije radicalen. Het Glow by Nature Serum en de Glow by Nature Dagcrème zijn een optimaal op elkaar afgestemd powerduo om de tekenen van een vermoeide huid op natuurlijke wijze te bestrijden en een natuurlijk mooie en gezonde gloed achter te laten. 

Zoals altijd bevatten de gecertificeerde natuurlijke cosmetica van Lavera geen kunstmatige geur-, kleur- en conserveringsmiddelen en minerale oliën. Daarbij zijn de producten vegan. Duurzame verpakking is wederom essentieel: de glazen pot van de Glow by Nature Dagcrème en de glazen fles van het Glow by Nature Serum zijn recyclebaar. Het karton dat voor de doosjes wordt gebruikt, is gemaakt van 100% gerecyclede vezels.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook