Wat een superfijne en zeer betaalbare producten om je de winter door te helpen. Kopen!

04:25 - 02:39
luistertijd 04:25 - leestijd 02:39

Heb je in de winter ook vaak last van een droge, geïrriteerde of ruwe huid? De winterse temperatuurschommelingen en andere schadelijke invloeden van buitenaf maken het onze huid niet makkelijk. Gevolg? Rode schrale huidvlekken, jeuk, zichtbare huidschilfers, irritaties en neiging tot eczeem.

Zoek niet verder! Louis Widmer heeft het!

Kies daarom voor een voedende en hydraterende verzorging voor je gezicht en lichaam. De Remederm Dry Skin-lijn van Louis Widmer is als uitblinker van voedende formules hier het meest geschikt voor. Louis Widmer, al meer dan 60 jaar expert in de verzorging van de droge, geïrriteerde en eczeemgevoelige huid.

Bewezen werkzaamheid

De rijke Remederm Dry Skin-verzorgingsproducten bevatten een fantastisch palet aan verzorgende, verzachtende en terugvettende stoffen, met bewezen werkzaamheid.

De kracht van ureum

Het belangrijkste actieve bestanddeel van de Remederm Dry Skin-lijn is ureum (ook wel carbamide genoemd). Even wat technische achtergronden: ureum is het eindproduct van het aminozurenmetabolisme bij planten en dieren, en bij mensen vind je het in de hoornlaag van de huid. Het speelt een sleutelrol in de vochtregulatie van de hoornlaag. Als je huid erg droog is, heb je vaak een gebrek aan ureum in je huid. Dit kan zelfs oplopen tot 40% te kort. Je huid wordt dan heel schilferig.

Shop Louis Widmer producten hier online

 

De kracht van zilver

Zilver is ook een interessante stof in deze lijn (zie Remederm Dry Skin Zilver Crème Repair). Het heeft een antiseptische werking, het beschermt tegen infecties en bacteriën. Het is bewezen dat zilverpartikels de verspreiding van kiemen afremt, de verhoorning normaliseert en de barrièrefunctie van de huid herstelt. Omdat zilverpartikels zo’n 500 keer groter zijn dan de poriën, kunnen ze niet in de huid dringen, maar blijven ze aan het huidoppervlak.

De kracht van aminozuren

Ook het biostimulatorencomplex mag niet ontbreken in de producten. Het complex bestaat uit negen specifieke aminozuren: Glycine, L-Proline, L-Leucine, L-Histidine, L-Lysine, L-Fenylalanine, L-Pyroglutaminezuur, L-Threonine en L-Valine. Het draagt bij aan een onmiddellijke hydratatie van de huid, een grotere weerbaarheid van de huidbarrière, het stimuleert de celactiviteit én de collageenproductie.

Natuurlijk ontbreken ook de vitaminen A en E niet als huidcelbeschermers. Vitamine B5, ofwel Panthenol is ook een fantastische huidbeschermer. Het dringt diep door in de huid en helpt preventief vochtverlies tegen te gaan. Tegelijkertijd stimuleert het de celvernieuwingsfuncties, waaronder die van de aanmaak van huideigen vetten. Het is een superfijne huidverzachter.

De Remederm Dry Skin-lijn bestaat uit maar liefst 11 producten, we noemen ze…

Voor bad en douche

Voor het gezicht

Voor het lichaam

Shop Louis Widmer producten hier online

 

Lees verder, voor nog meer informatie:

Lees ook