Je krijgt zoveel waar voor je geld met deze ultra verwen cadeaus!

06:14 - 03:44
luistertijd 06:14 - leestijd 03:44

PASCAUD LIFTING BOX

Mardge Pascaud heeft voor haar prachtige merk Pascaud weer heerlijke boxen gemaakt voor de feestdagen. De mooiste vinden wij de Lifitng Box waarin ook de wat ons betreft bekroonde Firmness collageenstimulerende poeders zitten, naast een mooie verstevigende creme en de geweldige vitamine D stimulerende Circadian Cream!

Kun je je nog herinneren dat onze Lydia de Firmness maandenlang testte en dat we daadwerkelijk huidverbetering zagen in de huidmeting bij schoonheidsspecialiste Perine? Het werkt! De hydratatie van de huid was aanzienlijk verbeterd en dat komt alle huidfuncties ten goede. Wat wij ook fijn vinden is dat er geen dierlijke stoffen aan te pas komen: Firmness bevat de bouwsteentjes van collageen. Helemaal vegan. Lees haar review hier nog eens;-)

Herinner je je ook nog de film die ik met Mardge opnam aan zee bij de introductie van haar bijzondere Circadian lijn? Een mooie creme die helpt de vitamine D in de huid aan te maken (ja, dat gebeurt in de huid) en de ontspanningssupplementen waarvan je daadwerkelijk beter gaat slapen, zonder ondervond Monique.

Shop de Pascaud LIFT box hier online!

 

iS CLINICAL the Glow Collection

Active Glow Collection bestaat uit drie prijswinnende en klinisch geteste producten, samengebracht in één exfoliërende en verjongende kit.

Cleansing Complex en Active Serum zijn geformuleerd met botanische extracten en salicylzuur om de huid zachtjes, maar diep te reinigen en te exfoliëren.

Het Active Peel System is een snelwerkende thuisbehandeling in twee eenvoudige stappen. Stap 1 zorgt voor een gecontroleerde exfoliatie met een combinatie van botanische zuren, en stap 2 zorgt voor een krachtige hydratatie en verjonging van de huid met Extremozymes Technology en Copper Tripeptide-1.

Wij kunnen je verklappen dat de peelingdoekjes van Active Peel echt  een supereffect op de huid hebben. Je krijgt een prachtige glow, een supergladde huid en een gelifte huid. Dit effect kan twee dagen zelfs aanhouden. Hoe effectief de producten van iS Clinical zijn, moet je ook echt eens deze review van Monique lezen over haar teintverhelderende skinroutine.

Bekijk hier Monique’s facial met de Fire & Ice treatment, wat een effect!

Shop de iS CLINICAL Glow Box hier online met korting

 

Esse Skincare Sensitive Skin Trial Pack

Zoals je weet zijn we bij BeautyJournaal groot fan van Esse Skincare. De mooiste probiotische skincare waar je huid echt een gezonde uitstraling van krijgt. Boordevol plantaardige stoffen en waar nodig met toevoeging van (levende) lactobacillen.

Om kennis te maken, en dat kunnen we van harte aanbevelen, is het mooi met de Sensitive Skin pack te beginnen om je huid er aan te laten wennen. Verslaving ligt op de loer! Lees ook de review van Monique hier, en die van Lydia.

Shop hier voor een vriendelijke prijs

 

BABOR Adventskalender boordevol beroemde ampullen

Ok, het is misschien nu een beetje laat om de traditie van het openen van de deurtjes van de Aventskalender te volgen, maar! Deze box zit zo boordevol heerlijke serumampullen, dat het werkelijk niet meer uitmaakt. Dit wil je hebben!

1× DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic Acid met 8 verschillende hyaluronzuren en aanvullende tripeptiden.
1× Hydra Plus met de power van hyaluronzuren.
2× Algae Vitalizer: Maximale hydratatie en vitaliteit voor een sterker microbioom.
2× Perfect Glow: Directe glow en een gladde, vlekkeloze huid dankzij glowpigmenten, polysachariden en Perfection-peptiden.
3× DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Beta Glucan, en met microzilver voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid.


3× Active Night: Werkstofpower voor een onmiddellijk gekalmeerde huid, minder roodheid en geen gespannen gevoel.
3× DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Vitamin C, en linoleenzuur.
3× Multi Vitamin voor hernieuwde energie en een gezonde teint.
3× 3D Firming: Voor gedefinieerde contouren, een voelbaar stevigere huid en minder rimpels.
3× Lift Express: De ultieme antirimpel-ampul met direct effect, dankzij mariene exopolysachariden en de lifting-werkstof.

Shop hier alle cadeaus van BABOR

 

Maria Galland Paris Kerstcadeaus

We schreven dit najaar al over de goddelijke 1000 Mille L’Absolu cream & serum die een waanzinnig mooie, subtiele glow aan je huid geeft met een zijdeachtige gouden gloed. Zo mooi, dat je geen foundation meer nodig hebt. Ook geven deze ultieme producten je huid een ongelofelijk bad aan vocht en verzorging. Hoe uitgedroogt je huid ook is, hiervan knapt hij prachtig op!

Ua maria galland

Natuurlijk, dat is een kostbare lijn, en er is meer te shoppen bij Maria Galland Paris! De jaarlijkse adventkalender ter waarde van ruim 400 euro, die je nu voor eenvierde van de prijs kan kopen, is een ware schatkamer aan mooie producten!

Kijk maar eens wat er allemaal in deze fraaie doos zit! Het is werkelijk teveel om op te noemen;-)

Shop Maria Galland Paris kerstcadeaus hier online

 

Tot slot nog een tip!

De handverzorging van Meder is echt helemaal top. Monique is zeer onder de indruk van de gladmakende en huidontspannende effecten van deze producten. Bel met deze schoonheidsspecialiste en vraag of ze de leuke cadeauset met de producten naar je op kan sturen. Je wordt niet teleurgesteld!

 

beautyjournaal shop

Lees ook