Heb je nog inspiratie nodig, wij geven het. Uit ons hart, voor jou….;-)

08:26 - 05:04
luistertijd 08:26 - leestijd 05:04

Oh oh oh, wat zouden verwende beautymeiden als die van het BeautyJournaal team nou andere vrouwen nou in het oor verklappen als het om beautycadeaus gaat? Nou, we hebben het aan elkaar gevraagd, en hier komen de tips voor jou en je mams, je zussen, tantes, vriendinnen, relaties…..;-)

 

mac liplook Redacteur Dian: KAYALI Lovefest Burning Cherry

Afgelopen zomer testte ik al KAYALI Eden Juicy Apple en deze keer heb ik mezelf op Lovefest Burning Cherry getrakteerd. Deze luxe geuren komen in prachtige verpakkingen, staan mooi in je beautykastje en hebben echt de lekkerste combinatie van geurnoten.

Lovefest is opgebouwd rond kers, framboos praliné en patchouli. Het is echt een weelderige gourmandgeur. Het parfum blijft lang ruiken en ik krijg er veel complimenten over.  Ik gun jou deze geur ook!

Shop hier online

 

Make-upartist Lydia: de Healthy Skin Essentials van A/N/G

Voor founder Anouk Noëlle Geurts is het heel belangrijk dat je weet wat je smeert. Veilige stoffen in goed werkzame producten. Haar meest recente lijn is de de Essentials. Biologische huidverzorging mét een luxe gevoel en van hoge kwaliteit.

In deze prachtige coffret zitten haar mooiste nieuwe producten:

Shop hier online

 

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Francis Kurkdijan Satin Mood Oudh travel set

Voor het eerst van mijn leven ben ik gecharmeerd van een Oudh parfum! Ik vind parfums met agarhout, zoals Oudh in het Nederlands heet, veel te zwaar. Ik word er licht misselijk van en het heeft er zelfs toe geleid dat ik mijn neus de afgelopen jaren van parfum afwendde. Maar, wat Francis Kurkdijan heeft gedaan met Satin Oudh is werkelijk zalig!

Dit parfum is zo romig, dankzij een prachtige roos absolu, en een aanvulling met vanille en een amber akkoord. Het krijgt bijna iets gourmand-achtigs. Het is zalig op je huid, de warmte geeft bijna een gloed af.

En dan de verpakking! Werelds, wat een luxe. Deze travelset met die waanzinnig mooie gouden verpakking waarin je de mini’s kunt plaatsen. De flacon klikt dicht met een magneet. Het is het summum van luxe. Mooi, ingetogen. Wat een cadeau om te krijgen! Vijf flacons van 11 ml.

Shop deze limited edition hier online

 

En oh, ik kan het niet laten, maar dit Avocado receptenboek van de Nederlandse foodblogger Colette Dike is echt heerlijk! Echt een superleuk cadeau om te geven (en te ontvangen;-)

Shop het boek hier online

 

BeautyJournaal tester Gerti: In plaats van het nieuwste make up palet, stel ik voor om inspiratie te schenken. Met bijvoorbeeld een mooi make-up boek. Een van de mooiste boeken vind ik nog steeds de boeken van Francois Nars. Ze zijn prachtig uitgevoerd en zijn ook nog eens instructief.

Ze bevatten foto’s van het model met en zonder make-up, met een transparant vel ertussen waarop duidelijk aangegeven staat welke kleuren waar gebruikt zijn. Heel mooi. Ook de boeken van  Kevin Aucoin en Rae Morris kan ik aanbevelen.

Volledig ondergewaardeerd zijn goede kwasten. De meeste vrouwen gebruiken een setje van de drogist. Geef één mooie kwast, het maakt heel veel verschil. Mijn favorieten: Laura Mercier angled eyeliner en eye crease, en MAC 130 Short Duo Fibre Brush. De laatste vind ik de beste kwast voor vloeibare foundation.

harriet

BeautyJournaal testers Anneloes en Harriet: de Estee Lauder Blockbuster!

Het kon niet uitblijven dat een van onze testvrouwen deze ultieme klassieker onder de kerstcadeaus zou noemen, maar dat het er twee waren, was toch een verrassing! \

Al meer dan twintig jaar brengt Estee Lauder deze waanzinnige make-upbox + huidverzorging uit, en elke keer weer vergaap je je eraan. Zoveel prachtige producten, en voor zo’n mooie cadeauprijs!

De Blockbuster van 2022 bevat 5 fullsize producten waaronder het prachtige, beroemde Advanced Night Repair serum.

Anneloes Bruggers En verder tref je in de ultra luxe pouch een limited edition Oogschaduw Palette in 9 tinten, de limited Cheek Palette in meerdere tinten, de Sumptuous Extreme Mascara, 2 Pure Color Envy Lipsticks, de Pure Color Envy Kissable Lip Shine, en de Gentle Eye Makeup Remover.

Shop hier voordelig online

 

haarverzorgingBeautyJournaal tester Sabine

Een youthfull glow, dat gun ik iedereen in deze donkere maanden en zeker rond de feestdagen! Je kunt het natuurlijk prachtig met make-up maken. Kijk maar eens naar de look die make-up artist en onze collega Lydia le Loux met Monique maakte, met de make-up van ’s werelds meest vermaarde make-up artist Path McGrath!

Maar glow krijg je ook met de juiste huidverzorging, zoals je hebt kunnen lezen in mijn verslag over mijn maadenlange gamechanger traject met C-ME skincare. 

Toch is er nog iets anders, dat echt geweldig is en instant effect: rood led-licht! Daarvoor bestaan tegenwoordig bij de schoonheidsspecialiste prachtige lampen, en voor thuisgebruik zijn er speciale maskers. Monique vertelde me erover hoe  gaaf het is, en dat het inderdaad echt werkt. Binnenkort publiceert ze haar review over het CurrentBody gezichtsmasker, maar ik mocht je nu al deze Kerst tip geven! Merry healthy and happy christmas, lieve beauties!

Shop CurrentBody led face mask hier online

 

BeautyJournaal tester Mandy

Ik ben dol op de oogschaduw paletten van Charlotte Tilbury. De kleuren zijn fantastisch en ook heel goed van pigment. De doosjes zijn schitterend. Ik vind het ook fijn dat er altijd wel iets van glimmertje ook bij zit. Ik hoor van Monique dat zij ook een van de palettes heeft, de Pillow Talk met diverse bruintinten en glitter, ofwel met champagneroze, matte donkerroze, zacht mat bruin en een roségouden glitter.

Mijn favoriet is de Darling Palette, met kleuren die geïnspireerd zijn op de zonsondergang op Ibiza en resulteren in dromerige bronstinten die mijn ogen een betoverende gloed geven.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook